Publicitat
Esports · 6 de Juliol de 2013. 10:17h.

L'exentrenador del City repassa Ferran Soriano

Mancini recorda que va arribar al club "des d'una aerolínia que va fer fallida"

L'exentrenador del City repassa Ferran Soriano

Roberto Mancini, amb Ferran Soriano

El ex entrenador del Manchester City, Roberto Mancini, ha carregat contra Ferran Soriano, director general del club i ex directiu blaugrana. "Soriano va arribar al City des d'una aerolínia que va fer fallida", recorda, al·ludint a Spanair.

En entrevista concedida al Corriere dello Sport, l'italià afegeix que "mai vaig pensar que fos una persona interessant des del punt de vista futbolístic. Mai parlem el mateix idioma". Així mateix explica que "porto al futbol des dels 13 anys i mai havia sentit parlar d'ell".

Mancini segueix "dolgut" per la seva destitució com a entrenador 'citizen' el passat 13 de maig, amb la temporada per acabar, i la considera "injusta. Encara no sé per què em van fer fora. Crec que mereixia més respecte per tot el que havia fet pel club ", destaca.

El tècnic italià creu que "jo era massa gran per a Soriano al club i semblava que li molestava el control exercit i l'afecte que fins i tot ara em mostren els aficionats".

Finalment, exposa que "el club m'havia demanat que guanyés la Lliga en el termini de tres anys. L'conquerir en el segon, després de més de 40 anys de sequera. Vaig guanyar aquesta Lliga, una Copa i la 'Community Shield', i en el meu pitjor temporada, la passada, vam perdre una final i acabem segons en l'Premier. Els números parlen per si sols ".

6 Comentaris

Publicitat
#6 josep, bcn, 07/07/2013 - 11:43

Soriano és intocable ja que és 'indepe' i té tot el favor de CiU i ERC.
En tals circumstàncies té tota la caixa pública a la seva disposció i mai ningú li demanarà comptes.
Forma part d'aquells que ens volen salvar de l'enemic exterior i ens han de protegir dels qui ens roben.

#5 spanish, Madrid, 06/07/2013 - 20:49

Soriano 500 millones de agujero....elgido por el crack Castells que mania de coger a catedraticos para gestionar que desastre

#4 Josep, Lleida, 06/07/2013 - 14:35

Mancini és un entrenador mediocre i sobrevalorat que ha fet un ridícul històric 2 anys consecutius a la champions amb un equip amb que com a molt mínim ha d'arribar a quarts de final i aspirar a la victòria. I la premier passada la va guanyar de miracle. Fins i tot Roura ho hagués fet millor al city

#3 Maria Rosa, Barcelona, 06/07/2013 - 12:03

Encara que pogui estar molest , ara diu la veritat, traiem caretes, en Soriano es un bluff, amb la flor al cul. Tot teoria pero es molt mal executor/gestor, al meu poble n'hi diem venedor de fum. Temps al temps a veure com evoluciona el projecte City...

#2 LLUC, BARÇA more than a club, 06/07/2013 - 12:01

Mancini s´equivoca. Ha arribat al City després de quebrar la seva empresa, després de deixar el Barça arruinat, després d´haver autoritzat espiar empleats i directius, després de comprar Spanair per 1 euro i amb totes les ajudes rebudes de l´administració destrossa l´empresa i es queda els diners.