Publicitat
Esports · 23 de Març de 2011. 22:27h.

L'expresident de la Federació de Futbol llança la tovallola

Jordi Casals abandona la cursa electoral i demana el vot per a Llauradó

L'expresident de la Federació de Futbol llança la tovallola

Jordi Casals, en una foto d'arxiu

L'expresident de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals, ha anunciat que abandona la cursa electoral que el proper dissabte ha d'escollir el nou màxim mandatari federatiu. En la seva marxa, ha demanat "oberta i directament el vot per la candidatura de Jaume Llauradó". L'excandidat a la presidència del FC Barcelona té com a rival a Andreu Subies, vicepresident de la Federació amb Casals.

L'exdirigent ha indicat que "he demostrat amb una absoluta contundència que el deute que es deia no ha existit mai, però és també cert que les aportacions econòmiques que el senyor Llauradó presenta en la seva proposta són molt importants i necessàries". En aquest sentit, Casals ha convidat Subies a fer el mateix i deixar via lliure al president del Fòrum Samitier.

Per la seva banda, des de la candidatura de Subies han assegurat, en un comunicat, que "creiem que tant el Sr. Casals com el Sr. Llauradó, no són gent que estimen el futbol per sé. Són persones nobles però més interessades en la cadira del poder que en possar sol·lució als problemas reals del futbol modest que vertebra la nostra Federació".

"Agraïm al Sr. Casals aquesta decisió tot i que lamentem el mal que ha fet. Amb el suport a la candidatura del Sr. Llauradó aporta més incertesa a la seva trajectòria com a president de la FCF i un futur ple d’interrogants". "Desitgem que en les poques hores que falten per les eleccions i pel bé del futbol català, mostrin fair play, i no embrutin més unes eleccions tan trascendentals pel futur del futbol català".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Saprissa, Sants, 25/03/2011 - 08:30

llança o llença?

#1 jordi, bcn, 24/03/2011 - 11:53

demana el vot per el fatxa del llaurado? cada mati va a esmorça al mateix lloc que jo i amb els seus fills i treballadors , parla en castella? i despres presumeix que es catalanista? vinga jaaaa. aquest home viu per les 3 torres i es morça per alla.