Publicitat
Esports · 13 d'Octubre de 2011. 18:28h.

L'hora de Terribas

La directora compareix al Parlament després de denunciar "interessos privats contra TV3"

L'hora de Terribas

Mateu i Terribas, en una foto d'arxiu

La directora de TV3, Mònica Terribas, té ocasió aquest divendres d'aportar més informació sobre el seu article en el que denunciava que "el servei públic que fem el volen posar en el punt de mira". I afegia que operadors privats, principalment espanyols, "ara fan pressió per debilitar-nos encara més amb l'argument de la crisi", després de recordar la nova llei de l'audiovisual espanyola.

Terribas compareix davant la comissió de control de la CCMA, conjuntament amb el president de l'ens, Enric Marín, i del director general en funcions, Ramon Mateu. La directora de TV3 haurà de contestar, entre altres, una pregunta de la diputada d'ICV, Laia Ortiz, sobre "en quin estat es troba el documental Monarquia o República?"

La directora de TVC, en la seva carta, assegurava que "des que vaig arribar a la direcció de TV3, al maig del 2008, la crisi econòmica s’ha fet sentir amb una forta davallada dels ingressos publicitaris –de més de seixanta milions d’euros en cinc anys–. Afegim-hi la baixada de la contribució dels recursos públics: l’aportació aprovada pel Parlament a la CCMA del 2010 era de 350 milions d’euros i el 2011, de 300".

"La contribució pública ha passat en molt poc temps d’uns 50 euros per ciutadà/any a 40. Com ens ho hem fet? Des del 2008 fins ara hem disminuït costos de manera sistemàtica i dràstica. No n’hem fet bandera, ni publicitat, senzillament ens hem adaptat als temps que vivim", remarcava.

En la mateixa sessió, Esquerra ha registrat una pregunta en la qual demana a Font que informi sobre les actuacions fetes i les previstes en relació al nou pressupost. En aquest sentit, Joan Ferran, del PSC, ha demanat al mateix director general en funcions que contesti sobre les activitats i la situació econòmica del Consell.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Juglans, Lleida, 13/10/2011 - 23:00

Endavant Mònica i endavant TV3!!!

#3 Eduardo González Palomar , Manlleu, 13/10/2011 - 18:50

¡Cuidado que no se le ocurra al Govern suprimir uno de los muchos canales de televisión públicos en Catalunya antes que una planta hospitalaria!

#2 Eduardo González Palomar , Manlleu, 13/10/2011 - 18:49

Que en la totalidad de canales de televisión públicos de Catalunya no guardan una milimétrica proporción con las lenguas propias que tenemos los catalanes es una verdad de Perogrullo; pero, ¿es menos verdad que tampoco la guardan con la inclinación ideológica de sus tertulianos?

#1 Pere, Catalonia is diferent, 13/10/2011 - 18:46

En vez de preguntar, para cuando el E.R.E, la diputada pregunta por un programa??? Ñoras, ñores, el Parlament no vale para nada, nuestros políticos viven en un mundo irreal!!!!!!

#1.1 jajajjaaaa, barcelona, 13/10/2011 - 18:59

basta ya de mangoneooooooooooooooooooo que la cierren solo la ven los cautro gatos conveneintes y la gestoria de unio