Publicitat
Esports · 8 d'Octubre de 2020. 22:06h.

L'independentisme apunta al Barça

Joan Canadell creu que l'ANC "ha de moure una candidatura"

L'independentisme apunta al Barça

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, s'ha mostrat partidari en una entrevista a La Llotja del Què t'hi Jugues de la Ser de fer una candidatura única independentista per arribar a la presidència de Camp Nou de la mateixa manera que l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) va aconseguir el control de la Cambra.

Canadell ha assegurat que "cal fer una candidatura independentista". Guanyaria clarament. El millor per al Barça és que Catalunya sigui un estat i així serà el club que el representi". "L'ANC ha de moure una candidatura. Se n'ha parlat. He parlat amb alguns dels candidats i hi ha una aproximació per aconseguir una candidatura independentista", ha afegit.

D'altra banda, ha dit que "hi ha una candidatura unionista que està treballant. ¿Joan Rosell? O Juan, sí que podria ser. Raó de més per fer una candidatura independentista". "M'agradaria que qui guanyi representi el Barça que estimi el país i que representi Catalunya com es mereix i que és una cosa que no ha passat", ha remarcat.

Finalment, ha apuntat que la "debilitat actual esportiva i institucional també danya la imatge de Catalunya". "Jo no n'entenc de futbol, però quan es fan tants fitxatges i costen tant es demostra que la gestió és dolenta". "Com podem donar la imatge que som un país que invertim malament! Això no m'agrada gens", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Patumeiro, Sant Patumet, 10/10/2020 - 00:08

Pero a este tipo porque los empresarios no lo saltan? Como pueden permitir el santimbanki en una institucion. El vende caretas de carton anticovid made in catetonia ( porque no creo q aqui las quiera hacer ninguno por vergüenza)

#19 Culerdo, Basilea, 09/10/2020 - 16:03

El Farsa es un meme...

#18 Sergi Sergio, Barcelona, 09/10/2020 - 13:52

Pobre Barça, todo lo que tocan esta gente lo infectan, lo intoxican, lo envenenan y finalmente lo envian a la mie...

#16 Coque, El Centro de Tabarnia, 09/10/2020 - 11:35

Supongo que si toman el control de Barça, lo primero que harán será darlo de baja de la REAL FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE FUTBOL, para ser consecuentes con su ideario.
Retirarse de la Liga ESPAÑOLA y funda un liga catalana local,
El Barça podria jugar la liga catalana y la copa Generalitar, pero nada de Chapions League

#15 Viçens, Sant Celoni, 09/10/2020 - 11:24

L,'independentime tot allò que toca el converteix en confrontació, publicitat enganyosa per a rucs panxes-contentes que miran de trobar uns minuts de complicitat amb altres també infeliços.
Ja heu fet mostres de la vostra pau, tolerància, respecte als carrers, universitats i allò que toqueu...Au va, malbarateu el temps de les vostres vides