Publicitat
Esports · 9 de Juny de 2011. 20:28h.

Llàgrimes pel Barça

Una jugadora d'hoquei herba lamenta les retallades a les seccions amateurs

Mariana, una jugadora argentina de l'equip amateur d'hoquei herba, no ha pogut evitar les llàgrimes durant la concentració davant les instal·lacions del FC Barcelona contra les retallades a les seccions, que han acabat amb la desaparició de l'equip de beisbol i amb canvis considerables als esports amateurs.

La jugadora ha afirmat que sent "impotència i ràbia" davant la situació. "Nosaltres, tots els de les seccions, donem per a molt més", ha afegit abans de dir que "no creu" que la situació pugui tenir solució.

Mariana és membre de l'equip d'hoquei herba que aquesta temporada ha aconseguit mantenir-se a la primera divisió estatal, la segona categoria més important de la competició. Ara, però, després dels ajustaments que ha decidit la directiva de Sandro Rosell, les seccions amateurs només podran competir en lligues catalanes.

Aquesta circumstància comporta que equips com el d'hoquei herba, que estava en una categoria d'alta competició, hagin d'enfrontar-se a conjunts esportivament més discrets i perdin, doncs, nivell i competitivitat.

Mariana, jugadora d'hoquei herba del FC Barcelona
Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#10 jajajajjajaaaa, barcelona, 13/06/2011 - 22:11

rosell dimisssiooooooooooooooooooooooooooooo i te´n portes a tota la caverna neocon vergent que has ficat alla i los godoneros tambe...fora parasits

#9 angel, cardedeu, catalunya, 10/06/2011 - 22:10

Sandro dimissiò pero ja!!!! no cal que fitxi en Sex, Cesc o com es digui i els quartos que vols gastar per les seccions que estan a punt de desapareixer.

#8 Lluis, BCN, 10/06/2011 - 18:18

Només el fitxatge de Rochemback (que va portar en Rosell) paga 10 anys totes les seccions...
No fotem. El que ens fa diferents i grans ens ho carreguem per 4 duros. Que n'aprenguin, però que n'aprenguin de veritat...

#7 jordibcn, bcn, 10/06/2011 - 12:54

Les seccions no professionals suposen un cost de 2 milions d'euros...Sandrusku.....que estàs fotent....mentider..... Aquest any, és herència d'en Laporta..., ja vuerem que fots quan no hi hagi en Pep....

#6 Carles, BCN, 10/06/2011 - 11:22

Es trist, però són temps de crisi. No es pot actuar com si fos época de vaques grasses, s'ha de prioritzar i retallar. Retallar és sempre lleig, criticable i sempre hi haurà perjudicats. Segur que es podria fer millor, però la l'evidència és que s'ha de retallar i donar la cara.