Publicitat
Esports · 25 de Març de 2009. 11:35h.

Llauradó aposta per "un Camp Nou" lluny de les Corts

El president del Fòrum Samitier demana "requalificar el Mini i el Camp Nou"

Llauradó aposta per "un Camp Nou" lluny de les Corts

Jaume Llauradó, president del Fòrum Samitier

Jaume Llauradó, excandidat a la presidència del FC Barcelona i president del Fòrum Samitier, ha assenyalat en una carta oberta al barcelonisme que la solució al conflicte sobre la remodelació del Camp Nou és "la construcció d'un nou estadi. Buscar uns nous terrenys dins de la ciutat de Barcelona, que n’hi ha, per apostar pel Camp Nou del segle XXII". Per a Llauradó, "el Barça s’ofega al Camp Nou. Els accesos són complicats, a penes hi ha zones d’aparcament i cada partit suposa un autèntic col·lapse per al barri. Crec que val la pena plantejar una altra solució al conflicte: construir un nou estadi".

"Hem de ser capaços de buscar uns nous terrenys dins de la ciutat de Barcelona i construir l’estadi més modern del món, amb una capacitat que podria vorejar els 130.000 espectadors, que donés resposta a cadascun dels problemes actuals que té el Camp Nou”, ha dit Llauradó. El president del Fòrum Samitier ha pres com a referent l'Allianz Arena de Munic, que ha costat uns 380 milions d'euros. "El nou estadi del Barça costaria prop de 480 milions d’euros, i per això crec que, si tots hi estem d’acord, s’hauria de començar a planificar ja perquè pugui ser una realitat a partir de l’any 2015", ha manifestat Llauradó en la seva carta.

Aquest preu seria inferior al de la remodelació plantejada per Norman Foster, segons Llauradó, que costaria al club uns "500 milions d'euros". I Llauradó s'ha preguntat: "Però, resoldrà aquesta ampliació el problema dels accessos i de l’aparcament?" i ell mateix ha donat la resposta: "no. Al contrari: no solament agreujarà la situació en augmentar el nombre d’assistents a l’estadi, sinó que l’ampliació de localitats serà insuficient. Seguiran quedant-se fora més de 40.000 socis blaugrana".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 PP Motiya, Kurneyá, 30/03/2009 - 09:01

Laia el teu comentari-burrada es refería a l'Estadi. Tot-hom sap on és la ciutat esportiva, a pocs kilometres de l'Estadi. No com vosaltres que sou tant coherents que teniu l'estadi al Llobregat i la ciutat esportiva al Besòs

#10 Laia, barna, 27/03/2009 - 13:02

sisi PP la ciutat esportiva tb esta dins els limits de bcn, perdona per dir TANTES BURRADES!!

#9 Laia, barna, 27/03/2009 - 13:00

PP com dieu vosaltres "quin se pica ajos come"" tranquil home!! sou els mnes catalans de mon!!! jojojojo

#8 PP Motiya, Kurneyá, 27/03/2009 - 08:42

Laia: Abans de dir burrades, informa't d'on son els límits municipals. Les istal.lacions del Barça, estadi, mini, ect. son al barri de Les Corts, o sigui Barcelona

#7 laia, barna, 26/03/2009 - 14:16

Mes lluny encara?? osti si Collblanc és l'hospi es veritat.