Publicitat
Esports · 28 de Juny de 2012. 19:38h.

Lleida instal·larà pantalles gegants per veure 'la Roja"

El PPC demana a l'Ajuntament de Barcelona faci el mateix

Lleida instal·larà pantalles gegants per veure 'la Roja"

Pantalles a Montjuïc durant la final del Mundial

L'Ajuntament de Lleida instal·larà una pantalla per a que tots els aficionats que ho desitgin puguin seguir la final de l'Eurocopa de futbol el proper diumenge a partir de les 20:45 h. La pantalla estarà instal·lada a la rambla del Corregidor Escofet, en el tram comprès entre l'Avinguda de Tortosa i el carrer de Pere Cavasèquia.

Des de l’Ajuntament de Lleida es recomana que els lleidatans i lleidatanes que desitgin seguir la final en l'espai habilitat per l'Ajuntament s’hi desplacin amb anterioritat i utilitzin, preferentment, el transport públic. Per aquells qui utilitzin el seu vehicle particular, l’aparcament més proper és el del Barris Nord.

L'Ajuntament de Barcelona, en canvi, no té previst de moment fer-ho. El president del grup municipal del PPC, Alberto Fernández, ha considerat "incomprensible" l'actitud de l'alcalde "quan no costa ni un sol euro, en pagar-ho els patrocinadors privats i tenint en compte que al Mundial 2010 més de 75.000 barcelonins van seguir la final Espanya-Holanda a l'Avinguda de Maria Cristina".

El dirigent popular ha denunciat que "el canvi substancial de l'alcalde Trias, que fa dos anys, des de l'oposició, amb motiu del Mundial demanava que es multessin els taxis que exhibissin banderes espanyoles cada vegada que la selecció espanyola guanyava un partit, i ara va més enllà i passa a no instal·lar pantalles gegants a Barcelona, com es fa en d'altres ciutats d'Espanya".

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#22 LLepet, finselscollonsdespanya, 29/06/2012 - 14:07

Suposso que la pantalla la posen a lleida2, allí tots parlen i son espanyols.

#21 Font Cuitora, La Llacuna, 29/06/2012 - 13:38

Mentre a Catalunya no sigui possible instal.lar pantalles gegants per veure la Selecció Catalana, perquè aquests de la Roja no ho consenten, això de Lleida serà una indignitat.

#20 Miquel, tarragona, 29/06/2012 - 13:34

Quin fàstic em foten els ajuntaments del psc-psoe-vichy. Col·laboracionistes horrorosos.

#19 eric, lleida, 29/06/2012 - 13:28

be per lleida,li dic a teresa i li recordo que l'alcade a guanyat 2 vegades per MAJORIA ABSOLUTA i es per 2 cop el MES VALORAT de catalunya. Jo visc al barri pardinyes on es ficara la pantalla. Que trist que al nostre pais siguen racistes de nosaltre mateixos i u diu un de sang lleidatana

#18 Teresa, Lleida, 29/06/2012 - 11:45

Tan de bo perdin !!

#18.1 Manel, Barcelona, 29/06/2012 - 23:35

Quina llàstima haber d'alegrar-se per les desgràcies dels altres! Encara que perdem ningú ens treurà la ilusió d'haver disputat una eurocopa fins la final!!