Publicitat
Esports · 25 d'Agost de 2020. 22:10h.

“L'objectiu de l'independentisme és ara el Barça”

Xavier Sabaté, exconseller del PSC: “El procés s'ha carregat el club”

“L'objectiu de l'independentisme és ara el Barça”

Xavier Sabaté, en una imatge d'arxiu

L'exconseller de Governació amb el PSC Xavier Sabaté ha fet un paral·lelisme entre els dirigents polítics del procés amb la situació actual per la qual travessa el FC Barcelona per concloure que “el procés s'ha carregat el Barça”. “Hi ha uns dirigents que pensen que no han de donar explicacions de res, que han de prendre les decisions al marge del que opinen els socis”, assegura en una entrevista a e-notícies.

Sabaté considera que l'independentisme té com a objectiu el club. “L'objectiu de l'independentisme ho és tot. Ho són les universitats, ho és l'Església i el Barça ho serà en les properes eleccions. M'imagino que voldran acaparar aquesta institució i és el pitjor que podrien fer”, avisa. També adverteix que si els independentistes “persisteixen en la desunió i en apropiar-se de tots els símbols, de les banderes, de les institucions... anirem a pitjor”.

D'altra banda, reclama que “aquesta nit el Barça hauria de tenir la butaca de la presidència buïda”. “Aquesta directiva, aquesta mateixa nit, hauria de presentar la dimissió i nomenar una gestora. Que el Barça segueixi amb aquesta directiva i amb Bartomeu al capdavant és continuar amb el desprestigi que el Barça no es mereix”, indica.

Sabaté afegeix que “la directiva actual fa anys que fa aigües” i que “no haurien d'haver ni pres possessió”. També lamenta que “preval en el futbol els interessos molt particulars i això, en alguns clubs, funciona durant uns anys, però els interessos particulars sols no funcionen”.

Respecte a com repercutirà la marxa de Messi en els resultats esportius de l'equip blaugrana, l'exdirigent del PSC opina que “no crec que el Barça hagi de tenir menys oportunitats perquè es vagi Messi. “Si es gestiona bé i els fitxatges són encertats, cosa que no ha estat en aquests últims anys, que han estat un punyeter desastre, el Barça pot tornar a ser un gran equip”, augura.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#16 Joan, BCN, 28/08/2020 - 12:52

Com bé vau explicar, Sabater és un treballador incansable: https://multimedia.e-noticies.cat/foto-del-dia/treballant-al-parlament-67635.html

#15 Tirant, Bcn, 27/08/2020 - 14:24

El separatisme sempre ha volgut controlar el FC Barcelona i ... moltes vegades ho ha aconseguit. És de destacar la "tasca" de control i propaganda precticada per Laporta, que va arribar a eliminar la bandera d'Espanya que onejava, al costat de la catalana i la de club, a l'entrada de Camp Nou. Va fer el mateix a La Masia.

#14 Flanagan, Tabarnia City, 26/08/2020 - 18:22

Ya aburrieron a Iniesta que cada vez que decía viva Fuentealbilla a más de un separata le entraba un dolor de barriga....y ahora han aburrido a Lionel,estos separataS en el fútbol como en todo... lo que tocan lo joden.

#13 Kropotkin, Bic, 26/08/2020 - 17:55

Perfecto. Solo jugadores con tres apellidos catalanes, nivel D de catalán conocedores de la historia de Cataluña. Después harán cursillos de CDR para cuando dejen el futbol. Cualquier equipo que gane al Barça será declarado fascista por el Parlament y será condenado a cárcel. Jua, jua, jua,....

#12 Jaime de Andrade, El Pardo, 26/08/2020 - 16:16

El mejor sin duda,Miró-Sans...qué agradecido quedó cuando recalifiqué los terrenos de Las Corts jejeje...

#12.1 Tirant, Bcn, 27/08/2020 - 14:13

Los terrenos fueron recalificados por Franco para que el Barça pudiera hacer un gran negocio. El presidente era entonces Enrique Llaudet Ponsa.