Publicitat

El francès no ha disputat ni un minut davant l'Inter

L'ocàs d'Henry

Henry es lamenta per una oportunitat perduda

A Thierry Henry encara li queda una temporada més signada amb el FC Barcelona, però les seves possibilitats de continuar són mínimes, perquè Josep Guardiola gairebé no ha confiat en ell. En l'eliminatòria semifinal davant l'Inter, Henry no ha disputat ni un minut, malgrat la necessitat de remuntar. Bojan i Jeffren, per exemple, van jugar en algun moment de la semifinal.

Henry és el quinzè jugador del Barça en minuts a la Lliga (1.204). Però Bojan, amb la meitat de minuts (662), ha fet més gols que el francès -cinc per quatre-. De fet, Henry només ha aconseguit aquests gols en competició oficial perquè no ha vist porteria en cap altre torneig que no sigui la Lliga. Abans de la titularitat davant el Xerez, en el partit previ a la tornada contra l'Inter, l'exdavanter de l'Arsenal només havia disputat 51 minuts en els últims cinc partits de Lliga.

El seu rendiment en les tres temporades que porta al Barça ha estat per sota de les expectatives i dels 24 milions d'euros que es van pagar al club londinenc. El proper estiu, el Barça li obrirà les portes perquè finalitzi la seva carrera esportiva en una altra entitat, segurament dels Estats Units.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 ebre, Gandesa, 01/05/2010 - 15:28

heNRY NO HO HAGUÉS FET PITJOR QUE iBRA (que va costar tant com Cristiano!!!). Ho hagués fet igual de malament que Messi (que ja ha acabat la temporada i es reserva per al Mundial). I igual de malament que els de la pedrera (que no són jugadors per a Europ

#1 pepa, barcelona, 30/04/2010 - 19:19

...potser per això no van acabar de remuntar... a mi que m'agrada molt bojan, crec que henry, malgrat la seva baixa forma ara, dona joc i més profunditat. No només son els gols... cal reconèixer però que ara li falten reflexes davant la porteria.