Esports · 15 de Febrer de 2011. 18:54h.

L'Osca culpa l'entrenador del Girona

"Va crear un problema on no ha existit mai"

L'Osca culpa l'entrenador del Girona

Raül Agné, a la sala de premsa de l'Osca

L'Osca ha emès un comunicat en el qual culpa l'entrenador del Girona, Raül Agné, de l'incident del passat dissabte a la roda de premsa posterior al partit de Segona divisió. El de Mequinensa es va aixecar de la cadira i va marxar quan periodistes locals el van criticar per respondre en català una pregunta d'un periodista gironí.

L'entitat aragonesa ha fet pública una nota "per l'espantada de l'entrenador del Girona a la sala de premsa", on assegura que "va crear un problema on no ha existit mai amb els medis informatius d'Osca".

"L'entrenador va suspendre la roda de premsa degut a problemes d'entesa amb els medis informatius presents", afirma. Per últim, el club afegeix que "la SD Osca, malgrat ser aliena a la situació creada, demana disculpes als medis informatius d'Osca i nacionals presents en la roda de premsa, perquè el fet es va produir a l'Alcoraz".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Juan, Barcelona, 16/02/2011 - 20:40

No conozco al personaje, pero apostaría porque en lo suyo es un mediocre. Si no, no entiendo como se presta a esta notoriedad tan poco edificante.

#9 Ramon, Lleida, 16/02/2011 - 20:37

Per a :HEU LLEGIT? (BCN) El Sr. Agné es de Mequinensa, a la província de Saragossa, per cert en aquesta població gairebé tothom parla en català o "txapurreat"#8 Francesc, Barcelona, 16/02/2011 - 18:23

El cinisme entre tant d'espanyolam no té límits. Quia vergonya. Els problemes l'han creat vostès, senyors d'Osca.

#7 HEU LLEGIT?, BCN, 16/02/2011 - 18:19

Sis plau que heu llegit l´article?... el de Mequinenza...aixo es l´arago,Raül Agné es d´osca,almenys de la provincia,potser ja coneixia els periodistes,va jugar a Binefar i Saragossa a mes de palamos, girona,etc,pero clar utilitza el recurs de l´idioma que li deixa molt be devant dels hooligans.

#6 almudena, ppcc, 16/02/2011 - 13:49

El que hauriem de fer es queixar-nos al Girona FC que encara és l'hora que té que obrir la boca per defensar el seu entrenador. Res d'extrany si es coneix la filiació política del seu president que podria anar de copes amb l'Asnar. A Girona no es mereixen un president aixi.