Publicitat
Esports · 10 de Setembre de 2008. 17:24h.

L''Sport' rectifica un dels seus articulistes

A instàncies d'una informació feta arribar pel Barça

L''Sport' rectifica un dels seus articulistes

imatge de la informació de l''Sport' sobre aquest cas

El diari Sport ha rectificat dues opinions expressades pel seu articulista, Emilio Pérez de Rozas, sobre el conveni signat pel FC Barcelona i el FC Bunyodkor d'Uzbekistan. El periodista va escriure que "l'oposició augmenta, els acomiadaments estan a l'ordre del dia, algú sospita del contracte amb Uzbekistan y el Barça suma 0 punts". En un altre article, també a la contra de l'Sport, Pérez de Rozas va afegir que "...tampoc a l'assemblea de compromissaris i el referèndum sobre la continuïtat de Laporta. Ni en Eto'o. Ni en Silva. Ni en Uzbekistan. Uzbekistan? Que sospitós. Veritat?".

En l'edició d'aquest dimecres, a instàncies del FC Barcelona que ha enviat al diari un seguit d'informacions, el rotatiu esportiu del grup Zeta indica que "el nostre articulista es preguntava què feia Laporta a Uzbekistan; el club respon amb les clàusules del contracte signat". Referint-se als dubtes que tenia Pérez de Rozas, el diari en el qual escriu afirma que: "Doncs bé, tenim respostes a totes les seves dubtes al respecte. El Barça, que pel que es veu segueixen i molt els seus articles, ens desvetlla la seva versió del que hi ha darrera de les sospites d'Emilio".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 PPitus, Arrahona, 12/09/2008 - 11:28

SPORT un diario deportivo???. Venga hombre !; ni diario ni deportivo.

#4 pep, TGN, 11/09/2008 - 09:17

Tots aquests periodistes esportius són com una colla de voltors i suposen un greu càncer per al FC Barcelona. Pretenen tenir més poder que els directius del barça. s'inventen crisis per desestabilitzar.

#3 Pepito, BCN, 11/09/2008 - 00:53

Però, no recordeu que va ser el grupo Z qui va salvar el Madrid de Mendoza de la quebra total, lány dels partits dels dilluns per Antena3, en aquells moments Grupo Z, i que va ser qui va donar els diners per fitxar Mijatovic i Suker. ¿Sport?. ¡Mai més!

#2 Perrin cabreado, Puigcerda, 10/09/2008 - 23:16

LAPORTA FUE A UZBEKISTAN A BUSCAR PASTA GANSA, QUE ALLI SON MUY GENEROSOS.

#1 laportin el separat, via laietana, 10/09/2008 - 21:06

sport es el diari del regim i el seus directors els titelletas de laporta,han de parlar be si no es kedaran sense promocions ni pases de palco pels seus amiguets.A veure si dieu la veritat de tot i expliqueu com a recuperat en laporta el portatil robat,