Esports · 1 de Març de 2017. 22:51h.

Luis Enrique anuncia per sorpresa que no renovarà

El tècnic blaugrana diu que “és una decisió molt meditada”

Luis Enrique anuncia per sorpresa que no renovarà

Luis Enrique a la roda de premsa (foto TV3)

Luis Enrique ha anunciat que deixarà de ser entrenador del Barça al finalitzar aquesta temporada. L’anunci l’ha fet durant la roda de premsa posterior al partit davant l'Sporting: “us anuncio que no seré l'entrenador del Barça la propera temporada. És una decisió molt difícil per mi, molt meditada, molt pensada, però he de ser fidel i just amb el que penso”.

L’entrenador blaugrana ha afegit que el motiu del seu comiat “és la manera que tinc de viure aquesta professió, amb una recerca constant de solucions i de millorar el meu equip”. “Això significa molt poques hores de descans, de desconnectar. Arribat el final de temporada, m'anirà bé, necessitaré descansar i aquest és el principal motiu”, ha reblat.

"Aquesta pretemporada, vaig tenir una reunió amb l'Albert Soler i el Robert Fernández, on els vaig avançar la possibilitat de no renovar el meu contracte”, ha revelat. Durant la roda de premsa, també ha explicat que el van “tranquil·litzar i em van dir que no tingués pressa en prendre la decisió, que esperés fins el moment que ho tingués clar, i aquest moment ha arribat".

Luis Enrique també ha dit que tot i el seu comiat  encara queden “3 mesos apassionants”. “Estem a totes les competicions, si bé es cert que en una situació difícil a una d'elles, però estic segur que tindrem l'oportunitat de donar-li la volta”, ha conclòs.

3 Comentaris

Publicitat
#2 arm, figueres, 02/03/2017 - 08:36

si home, va volguer Andre Gomes , paco Alcacer, turan que entre tots 3 han costat quasi 100 mil.lions de euros, i ara que ? el proper entrenador que se´ls mengi amb patates?

#1 Karkamal, La Marca Hispànica, 02/03/2017 - 00:37

Quant marxi l'asturià aquest d'en Luis Enrique poden posar al Millet d'entrenador i al Montull de president. Que així, del Barça, no quedarien ni les porteries.

#1.1 Malkakar, Barcelona, 02/03/2017 - 08:23

Y en el real madrid ponemos a Bàrcenas y al Bigotes de entrenadores, y todos contentos !!!