Publicitat
Esports · 3 de Desembre de 2009. 14:33h.

"L'Uzbekistan? Passo paraula"

Sandro Rosell diu que "no parlo del Barça fins que no s'obri el període electoral"

Sandro Rosell ha estat un dels conferenciants del Seminari Internacional EMOS 09, organitzat per la Reial Acadèmia de Ciències Econòmiques i Empresarials. L'exvicepresident del Barça s'ha sotmès a un torn de preguntes després de la seva ponència, però no ha volgut parlar sobre el FC Barcelona.

"No parlo del Barça fins que no s'obri el període electoral", ha estat la seva contestació quan se li ha preguntat sobre el deute econòmic del club.

Rosell tampoc ha caigut en el parany quan se li ha fet notar que el projecte futbolístic solidari que apadrina (Football-dreams), finançat pel govern de Qatar en països en vies de desenvolupament, no arriba a l'Uzbekistan, un estat en el qual el president Joan Laporta ha fet diversos negocis. El candidat a la presidència blaugrana ha rigut i s'ha limitat a dir "passo paraula".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Carles, Cardona, 04/12/2009 - 14:49

Correm el risc que ens passi com al Madrid que aquest paio elegant però gens de fiar amic del Floretino sigui proclamat president sense eleccions. El Laporta és com és però la seva gestió esportiva ha estat excel.lent i el tema unicef el millor

#2 Enric, Tona, 04/12/2009 - 14:08

Encara que no parli tothom sap el que pensa, el mateix que la majoria de socis, que cada dia que pasi fins les eleccions més dificil será refer la imatge institucional que Laporta està dilapidant per interesos personals. Volem un Sr com tu de president

#1 Oriol, Bcn, 03/12/2009 - 15:33

No et cal parler-ne xato. La premsa ja et fa la campanya electoral.20794