Publicitat
Esports · 6 d'Agost de 2012. 08:48h.

Mal rotllo entre esportistes espanyols

Sergio Sánchez acusa Jesús España d'actuar amb "mala fe i falta d'humilitat"

Mal rotllo entre esportistes espanyols

Sergio Sánchez i Jesús España, en una foto d'arxiu

L'atleta espanyol Sergio Sánchez ha manifestat la seva "frustració" després que la Reial Federació d'Atletisme li comuniqués la negativa del COI a que substituís el lesionat Jesús España en la prova de 5.000 metres i acusa el campió d'Espanya d'haver actuat "amb mala fe".

El corredor ha acusat Jesús España d'haver actuat "amb mala fe i falta d'humilitat com esportista, perjudicant així el seu principal rival perquè pogués gaudir d'uns Jocs que s'havia merescut àmpliament per tenir la millor marca de l'any".

Sánchez, que es va quedar a un segon d'aconseguir la marca mínima olímpica A, ha recordat que, en el seu cas, en una situació similar per lesió en els Europeus de Barcelona, va comunicar amb prou antelació la seva renúncia perquè pogués participar en el seu lloc l'atleta Lolo Penas.

"No és justificable que tot el món de l'atletisme sabés que tindria gairebé impossible anar a Londres des de fa temps, perquè la seva lesió -tendó d'Aquil·les- l'arrossegava des de fa mesos i hagi esperat a l'últim instant per deixar-me a casa i amb la mel als llavis", ha declarat.

Aquest no és la primera topada entre esportistes espanyols en els Jocs Olímpics de Londres. El capità de la selecció espanyola de futbol, Javi Martínez, va replicar el triatleta Javier Gómez Noya per unes declaracions a Twitter on va manifestar que "no crec que el futbol hagi de ser olímpic: no competeixen els millors i aquest rotllo de tractar d'enganyar l'àrbitre, tirar-se, protestar... No en JJOO!".

El futbolista va puntar al seu compte que "cadascú diu el que vol, però el futbol és l'esport més practicat del món" i ha afegit que "si el futbol no ha d'estar a les olimpíades, quin esport ha d'estar?".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#2 Guillem, Barçalona, 06/08/2012 - 14:18

Lo més trist és la falta d'esportivitat per part de la selecció espanyola, que existint una selecció catalana amb capacitat per poder competir internacionalment, sigui vetada sistemàticament.

Els JJOO són un exemple guanyant medalles per glòria d'un estat que ens nega els nostres drets nacionals

#2.1 Guillem, Barçalona, 06/08/2012 - 14:29

What's more sad is the lack of sportsmanship by the Spanish, there was a Catalan team with the ability to compete internationally, is consistently vetoed.

The Olympics are an example of winning medals for the glory of a state that denies us our national rights

#2.2 Àcrata, Badalona, 06/08/2012 - 19:53

Aquest horror que pretén ser anglès l'has escrit tu sol o t'ha ajudat Google Translator?

#2.3 Willy of the roadway, Barcelona, 06/08/2012 - 20:10

For the glory of my mother!!!!!

AAAAArrrrrrrrrrrgggg!!!!!!!! !

I can't more, I can't more!!!!!

No puedorrrr, no puedorrrr!!!!

Covard!!!!! covard!!!!!!

#1 Juan , Terrassa, 06/08/2012 - 11:12

Mala fé el representante español de origen marroquí , que participó en los 10.000 metros
despues de hacer el ridículo , en una entrevista de TVE le comentó a la periodista que su bajo rendimiento se dia ! AL RAMADÁN¡ Juzguen ustedes mismos