Publicitat
Esports · 16 de Gener de 2009. 14:25h.

'Marca' fa plegar Calderón

El vicepresident Boluda es fa càrrec de la presidència del Madrid fins a l'estiu

'Marca' fa plegar Calderón

Ramón Calderón

El president del Real Madrid, Ramón Calderón, ha dimitit com a president del club blanc després de reunir-se amb la seva junta directiva al Santiago Bernabéu. Calderón ha estat l'únic dels directius que ha dimitit. El vicepresident, Vicente Boluda, assumeix la direcció de l'entitat fins al pròxim estiu, quan s'espera que es convoquin eleccions.

Després de l'escàndol que ha destapat el diari Marca sobre el frau que s'havia produït a l'última Assemblea, en la qual socis no compromissaris havien exercit com a als, havien participat en la mateixa persones que ni tan sols eren socis i fins i tot un era soci de l'Atlètic, Ramón Calderón va intentar apaivegar la tempesta responsabilitzant al directiu responsable de Socis, Penyes i Àrea VIP, Luis Bárcena, i a un empleat de la seva confiança, Nanín.

El president va tractar d'eludir la seva responsabilitat, però la pressió de la seva junta ha estat determinant perquè el palentí hagi decidit presentar la seva dimissió.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Pep, Barna, 18/01/2009 - 19:24

A la darrera assemblea van haber irregularitats amb el cens, s'ha denunciat i el club no diu res, calla i deixa pasar el temps perque la gent s'oblidi, pero es igual de greu que el que ha fet Calderón. Laporta dimiteix si tens el més mínim honor.

#7 José Tomás, Bcn, 18/01/2009 - 13:23

Lo mismo que ha hecho caer a Calderón lo viene haciendo Laporta en el Barça y aquí todo el mundo calla. La mayoría de la prensa está callada y silenciada desde el club.Asambleas manipuladas , escándalos financieros y televisivos, comisiones,etc,etc

#6 No es pot ser oposicó?, Marc, 17/01/2009 - 22:58

TV3 ji Sport a s'estan cobrant el seu recolzament a laporta. Dime con quien vas y te dire quien eres. Laporta NO.

#5 Peret el del pinyol, BCN, 17/01/2009 - 00:56

... I Sport i TV3 van salvar a Laporta !!!

#4 Ramon, Barcelona, 16/01/2009 - 21:07

I tant! No fa pas gaire que molts mitjans de comunicació catalans prosociates, el sindicat del crim, van muntar un cristo de mil dimonis perquè un parent del Bush va dir Ansar. I van actuar de manera coordinada. Per mi que hi va haver conspiració.