Publicitat
Esports · 25 de Maig de 2009. 16:02h.

Marxa contra el "'pelotazo' a favor de l'empresa de Laporta"

En defensa de Can Trabal

Marxa contra el "'pelotazo' a favor de l'empresa de Laporta"

Una imatge de la marxa. (Foto: Plataforma defensa Can Trabal)

L'Associació Els Verds-Esquerra Ecologista de Catalunya considera un "èxit" la marxa convocada per la plataforma en defensa de la zona agrícola de l'Hospitalet. Els manifestants van reclamar a l'equip de govern que "aturi el pelotazo a favor de l'empresa de Laporta". Per al portaveu de l’Associació Els Verds-Esquerra Ecologista, Antoni Garcia, "l’equip de govern i l’alcaldessa de l'Hospitalet haurien de reflexionar i escoltar la veu de la ciutadania que demana preservar la totalitat de Can Trabal" i ha afegit "que l’equip de govern s’ha quedat sol defensant aquest projecte especulatiu e insostenible".

L'entitat ecologista ha afegit que "el projecte urbanístic de l’Ajuntament de construir edificis d’oficines, un hotel i un centre comercial no té cap tipus de sentit i únicament serveix per fer un favor i un pelotazo a favor de l’empresa Hakerson Internacionals SL".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 pericus, el segrià, 26/05/2009 - 15:52

aquets terrenys, ja eran del laporta avans de ser president ?????

#9 Pitu, Barcelona, 26/05/2009 - 14:20

Coneixent l'hospitalet mes valdria dinamitar-ho tot i començar de nou. quina merda de ciutat, d'habitants i de ministres

#8 jaumet, bcn, 26/05/2009 - 11:53

Conec la zona i és una vergonya el que l'Ajuntament vol fer. L'Hospitalet necessita espais verds i no l'especialitat dels socialistes: el ciment.

#7 Rosa Bellvitge, Bellvitge, 26/05/2009 - 11:31

propaganda del seu partit es clar l\'Esteve mirar per el seu futur

#6 Rosa Bellvitge, BELLVITGE, 26/05/2009 - 11:25

cap membre d'Iniciativa per Catalunya Verds es va manifestar a la marxa cosa diferent dels seus socis d'Euia que van estar amb ERC i els veïns. L' Esteve prefereix repartir propaganda i no donar suport a la Plataforma. la cadira es la cadira al govern