Publicitat
Esports · 24 de Gener de 2012. 10:09h.

Mas apel·la als "valors" de l'esport

"Significa constància, preparació, treball en equip, esperit de superació i moral de victòria"

Mas apel·la als "valors" de l'esport

Artur Mas i Javier de Godó, amb els millors esportistes espanyols del 2011, Navarro i Andrea Fuentes

El president del Govern, Artur Mas, ha assegurat que cal emmirallar-se en “els valors i el codi d’actituds positives associats al món de l’esport” per aconseguir que les coses vagin millor. “L’esport significa constància, preparació, treball en equip, esperit de superació i moral de victòria, confiança en que es pot guanyar, si les coses es fan bé”, ha assegurat. “Si ho agafeu i ho apliqueu en el moment actual i ho convertim en un codi d’actituds positives, en podem treure un lliçó de gran actualitat per a que les coses vagin millor”, ha afegit.
 
Durant la 64a Gala del Mundo Deportivo, el president ha aprofitat el seu discurs per destacar la feina i la trajectòria del Mundo Deportivo i de tot el seu equip, un “diari centenari” que avui també celebra un “bon any”. “Que a un diari que va ser pioner no només a Catalunya ni a Espanya, sinó gairebé a tota Europa, li vagin bé les coses, vol dir que no és fruit de la casualitat ni d’una moda, sinó que és gràcies a una trajectòria molt sòlida darrera”, ha manifestat.
 
La gala, la més antiga dedicada a l’esport de les que se celebren a l’Estat espanyol, ha premiat els millors esportistes masculí i femení del 2011. El jugador de bàsquet Juan Carlos Navarro i l’esportista de natació sincronitzada, Andrea Fuentes, han estat els guardonats. Durant l’acte, celebrat al Palau de Congressos de Catalunya, també s’han entregat catorze premis més a diferents esportistes, entitats, dirigents, metges i periodistes esportius que han destacat durant el 2011.
 
A l’acte també hi han assistit el secretari d'Estat per a l'Esport i president del Consell Superior d'Esports, Miguel Cardenal; l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el president del Grup Godó, Javier de Godó; el director i conseller delegat del Mundo Deportivo, Santi Nolla; la delegada del Govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna; el portaveu i secretari general de la Presidència, Francesc Homs, i el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, entre d'altres autoritats i personalitats del món de l’esport.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 sergi, barcelona, 25/01/2012 - 20:43

Algu sap el grup de musica que van posar quan van sortir el premiats?

#5 Terraxa, Terrassa, 24/01/2012 - 11:35

Per valor de l'esport es deu entendre els 30 milions que paguem per veure Barça a TV3, o el cost de l'equip espanyol d'hípica....
coses així, per què si seguim parlant de valors podem parlar de quant costa que un nano faci esport...
Aquí només se subvenciona l'esport professional i el d'èlit.

#4 Francesc, Badalona, 24/01/2012 - 11:26

Ademés estic fart de lloar els esportistes que l'únic que fan és donar glòria a Espanya enlloc de donar-la a la nostra nació. Ni un euro de la generalitat al CAR. Que Espanya es pagui la seva 'gloria' esportiva.

#4.1 pues ya sabes...., vielha, 24/01/2012 - 13:38

SI ESTAS HARTO , AJO Y AGUA

#3 Francesc, Badalona, 24/01/2012 - 11:23

Senyor Mas deixi ja de marejar la perdiu apel·lant als valors d'aquí i d'allà. El que ha de fer és tenir el valor d'enfrontar-se a Espanya i encara el camí cap a la independència del país i així ajudar la gent del seu país a sortir de la crisi.

#2 joan , tarragona , 24/01/2012 - 10:54

la gencat no destina ni un euro a l'esport! i encara el Mas, vol donar lliçons d'esport!

#2.1 Terraxa, Terrassa, 24/01/2012 - 11:36

No és veritat.
TV3 paga cada any 30 milions pel Barça.
El CAR de Sant Cugat costa també una pasta.
Tot va així, es destinen euros a l'esport d'èlit i el professional, i a la gent del carrer, al contribuient, que els bombin.
Això és el que passa.