Publicitat

Ortega diu que no ha anat al Catalunya-Cap Verd perquè “deu tenir algun altre tema”

Mas fa 'campana'

Ortega, durant el descans (Foto: TV3)

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha estat la màxima autoritat del Govern a la llotja de l’Estadi Olímpic de Montjuïc presenciant el Catalunya-Cap Verd.

El president de la Generalitat, Artur Mas, no ha presidit enguany el partit anual de futbol, com sí havia fet en les anteriors ocasions. Tot i això, el motiu de la seva absència no ha estat revelat.

De fet, Ortega, preguntada sobre el tema, només ha dit en declaracions a TV3 que “deu tenir algun altre tema”, sense anar més enllà en la seva justificació.

D’altra banda, sobre si veu Catalunya jugant oficialment en un Mundial, ha comentat que “estic convençuda que així serà”. “A Catalunya sempre han jugat els millors jugadors del món”, ha explicat.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 BEJOTA, BCN, 02/02/2014 - 14:27

El cost financer de la secessió
Una hipotètica independència deixaria a Catalunya sense el paraigua financer de la Unió Europea i de la Unió Econòmica i Monetària. Les conseqüències serien devastadores: tant el sector públic com el privat augmentarien les seves dificultats per accedir.

#12 BEJOTA, bcn, 04/01/2014 - 18:01

Llorenç Badiella es el director del Servei d´Estadística Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona...dice que ese 11 de septiembre salieron, "siendo generosos" entre 500.000 y 600.000 personas a la calle. Así lo cuenta en La Vanguardia.


#11 Mabus, Barcelona, 31/12/2013 - 11:49

Ningú amb tant poques llums ha arribat tan lluny com la senyora Ortega.

#10 joan, manresa, 31/12/2013 - 10:54

El Casal obre la seva terulieta desde Morolandina.--No sabríem que opinar certament ,la seva presencia hauría oficialitat més el fet de la selecció,pro altre banda,tambe entenem que el President no es vulgui" cremar"masse depresa.Tindrá prou ocassions per estar al seu lloc.Qué no defallexi..!!!

#9 Laughter, L'Hospitalet, 31/12/2013 - 10:07

Mas no fue al campo sencillamente porque había mucho cemento. El gran timonel solo va a actos donde el estadio esté a rebosar para que se pueda ejemplificar la "adhesión inquebrantable" a su proyecto y persona.