Publicitat
Esports · 28 de Desembre de 2011. 20:12h.

Mas insta els catalans a "fer país" amb la Selecció

Considera que amb Johan Cruyff com a seleccionador "les coses no poden fallar”

Mas insta els catalans a "fer país" amb la Selecció

La comitiva ha lliurat al president la samarreta oficial de la Selecció

El president del Govern, Artur Mas, ha demanat que tots els catalans i catalanes donin suport a la selecció de futbol assistint al partit que disputarà aquest divendres contra Tunísia. Agafant el lema de la Federació Catalana de Futbol, Mas ha assegurat que “és un bon compromís a nivell de país” i que el que es pretén és que, un cop més, un partit de la selecció “sigui un èxit de participació”.

“El més important és que la gent hi vagi, s’ho passi bé, gaudeixi de l’esport i del futbol i, a més a més, faci país. En un ambient festiu, serà una bona manera d’acomiadar el 2011”, ha declarat el cap de l’Executiu.
 
Durant la compareixença posterior a la reunió, el president Mas ha agraït a la Federació Catalana de Futbol “tot l’esforç que fa, no només de cara a aquest dia, sinó tot l’esforç que fa cada dia de tot l’any” i el “compromís i la dedicació” de tots els directius de la Federació. També ha destacat la “contribució decisiva” de Johan Cruyff a l’equip català, i ha assegurat que “en mans d’un seleccionador com aquest, les coses no poden fallar”.

L’agraïment s’ha fet extensiu a la Secretaria General de l’Esport i al secretari Ivan Tibau, a qui el president ha donat les gràcies “per la intensitat del seu compromís en tirar endavant el futbol i l’esport en general”.
 
Per últim, Mas ha agraït a tots els jugadors que participaran al partit de divendres “el seu compromís de país”. “Que els jugadors es comprometin amb la selecció catalana, amb el país, amb l’esport i amb el futbol, també és una manera de contribuir a que tota la base dels clubs que hi ha repartits per la geografia catalana vagi agafant la seva solidesa i que d’aquí en puguin sortir els jugadors del futur”, ha declarat.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#22 Francesc, badalona, 30/12/2011 - 21:29

I jo insto al sr Mas a fer pais amb la política diaria

#21 JOSE, lleida, 30/12/2011 - 15:25

Que no tenim entrenadors bons a catalunya que hem de posar un de fora, és la selecció catalana si els jugadors han de ser catalans l'entrenador també

#18 Marc, Barcelona, 29/12/2011 - 19:38

'Fora de joc', el documental sobre les maniobres contra les seleccions catalanes

S'emetrà avui a les 22.30 pel canal Esport3

#17 Marc, Barcelona, 29/12/2011 - 18:54

Un jugador que no vol jugar amb espanya i que renuncia a la sel·lecció espanyola per jugar només amb la catalana, s'exposa a una sanció d'entre 2 i 5 anys sense poder jugar.

retirada de llicència esportiva, a pressions en? quant a patrocini,retirada de beques esportives.

#14 alicantino, alicante valencia españa, 29/12/2011 - 15:03

Sr. mediocre Mas, vd. me podría explicar con más claridad en qué consiste eso de hacer país. Porque frasecitas y palabrejas para contentar a la tribu no nos faltan, pero si las pudiera ir aclarando un poquito, mejor para todos.