Publicitat
Esports · 27 d'Agost de 2010. 08:57h.

Mascherano arriba per fer la competència a Sergio Busquets

Acord amb el Liverpool pel 'jefecito'

Mascherano arriba per fer la competència a Sergio Busquets

Javier Mascherano

El Barça ha tancat el fitxatge de Javier Mascherano. El Liverpool, a través de la seva web, ha fet oficial el principi d'acord al què ha arribat amb el Barça, després d'unes intenses negociacions, que s'han allargat durant tota la nit. Tant que, fins i tot ja de matinada, representants del Barça s'han posat en contacte amb el jugador per informar-lo que l'acord era imminent.

El FC Barcelona informarà dels detalls de l'operació un cop el jugador passi el corresponent reconeixement mèdic i es tanqui definitivament el seu traspàs per una xifra al voltant dels 20 milions d'euros. Mascherano arribarà a Barcelona aquest cap de setmana.

Aquesta era l'última part de la negociació que quedava, després que fa uns dies el club i el jugador ja s'havien posat d'acord prèviament perquè l'argentí jugués al Camp Nou les quatre pròximes temporades. Mascherano serà el tercer fitxatge per aquesta temporada després de Villa i Adriano.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Pablo, Castelldefels, 27/08/2010 - 17:47

Mascherano es un gran fichaje, y sin duda se adaptará sin problemas al Barça ya que además de ser un gran futbolista y amigo de Messi, domina a la perfección la lengua vehicular del vestuario, la común.

#2 Enric, Vic, 27/08/2010 - 17:04

I entre Mascherano, Cesc i Toure Yayà, no era aquest ultim tan bo com qualsevol dels altres dos?, a més a més ja ho havia demostrat. L'època triunfant de Pep, que dolenta és en fitjatjes!, gràcies als de la Roja, tirem endavant. I a Messi.

#1 Joan T., Barcelona, 27/08/2010 - 12:04

Calía aquest destraler? No teníem en Marquez? Seguirà el mateix camí que els "grans" fitxatges de Guardiola: Henrique, Keirrison, Càceres, Hleb, Txigrinski, Ibraimovic...?