Publicitat
Esports · 7 de Novembre de 2013. 23:10h.

Mascherano sobre la independència: "no fan pinya"

"Crec que un país, per fer coses importants, necessita estar unit"

El jugador argentí del FC Barcelona, Javier Mascherano, ha parlat sobre el procés sobiranista de Catalunya i ha manifestat que "amb aquest tema de la independència, quan es decideix fer alguna cosa important per veure si hi ha la possibilitat d'independitzar-se, veig que comencen a dispersar-se, no fan pinya".

El defensa, en una entrevista a 8 al dia, ha manifestat que "crec que un país, per fer coses importants, necessita estar unit i fer pinya" i ha explicat que entén el moment que viu Catalunya perquè "he intentat familiaritzar-me amb les situacions".

Mascherano, en aquest sentit, ha expressat que "un no només ve a jugar, quan un arriba a un club a d'interioritzar en la seva història". "És el país -ha dit- que m'ha obert les portes per venir i viure els anys més meravellosos de la meva carrera".

També ha fet referència a la situació d'Argentina i ha apuntat que "per mi moltes vegades és difícil d'entendre-ho perquè, més enllà de tot, tenim un país molt bonic i nosaltres mateixos ens hem encarregat de destruir-ho tot". "Les coses dolentes que passen al meu país em fan mal", ha afegit.

Finalment, el central argentí ha manifestat que "una de les grans diferències entre el que faig jo i els meus amics de la infància, és que jo faig el que m'agrada". "Jugar al Barça en els millors anys del club és un orgull", ha conclòs.

Mascherano, en un moment de l'entrevista (Foto: 8aldia)
Publicitat
Publicitat

55 Comentaris

Publicitat
#33 Lola, Lleida, 10/11/2013 - 12:06

Certament, estar units és el primer pas per lluitar i fer força per aconseguir el que sigui com a ciutadans. Una altra cosa es que fent pinya molts s'uneixen per semblar borregos i no intenten tenir opinió pròpia sobre un procés, sigui el q sigui.

#32 Francesc, Lleida, 10/11/2013 - 10:57

Mascherano, gran jugador i gran persona! Té tota la raó; la gent que volem la independència hauríem d'estar més units, tots a una.
Per cert, com li agrada al Cuní recrear-se en les seves preguntes i demostrar el bon periodista que és.

#31 María, Terrassa, 09/11/2013 - 21:46

Que historia has interiorizado?? La de los nacionalistas catalanes o la real?? La independencia es una fantasía

#30 Agustí, Reus, 09/11/2013 - 21:34

Ja té raó la Rahola!! Els que estan a favor de la consulta és tanés preocupats per la seva posició política que pel país. El compromiís del Parlament no és fer una consulta?? Doncs a treballar!! Que quedar-se a mig camí només porta a la frustració

#29 canyolit, torrelameu, 09/11/2013 - 20:05

ojala segueixis jugan al barsa i fen akestes cagades contra el madrid!!! ets dolentissim