Publicitat
Esports · 30 d'Octubre de 2009. 14:15h.

Masfurroll diu que l'espionatge a can Barça va costar 367.000 euros

Oliver va donar la xifra de 60.000 euros

Masfurroll diu que l'espionatge a can Barça va costar 367.000 euros

Masfurroll, durant un acte de la Fundació Álex

Gabriel Masfurroll, exvicepresident del FC Barcelona, ha assegurat que les auditories de seguretat encarregades pel director general corporatiu del Barça, Joan Oliver, a quatre vicepresidents de l'entitat, van costar 367.000 euros i no 56.000 com va afirmar l'executiu blaugrana en roda de premsa.

“Saben què ha costat l’auditoria de seguretat del Barça? Un total de 367.000 euros”, ha dit Masfurroll al programa Els Matins de TV3.

Quan se li ha recordat que el director general corporatiu de l'entitat va assegurar que l’informe, realitzat per l'agència de detectius Método 3, havia costat 56.000 euros, Masfurroll ha afegit: “Hi ha una norma en el club que es va posar en el seu moment i per la qual hi havia un tipus de factures que s’havien de fraccionar en menys de 50.000 euros perquè no haguessin de passar per la junta directiva”.

En aquest context, ha explicat, també, que “l’informe d’una de les persones espiades anava encapçalat amb el títol Informe Radiològic. Em fa gràcia, perquè jo vinc del món dels hospitals”, ha afegit el president d'USP Hospitals.

Sobre el sou d'Oliver, 600.000 euros més incentius segons va dir el president Joan Laporta en roda de premsa, Masfurroll ha indicat que "no em sembla bé, però no em semblen bé tantes altres coses... Jo crec que no hauríem de centrar-ho tot en el director general, crec que darrere de tot això hi ha moltes altres coses,  també. Per ser coherent, crec que no s’ha de dir ara, sinó després, perquè si no enredarem el club i la situació. També em sap greu que el president Laporta hagi dit que el que cobra el director general li semblen pocs diners, perquè conec gent que per pagar el seu carnet d’abonament han de demanar préstecs".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Maria, BCN, 06/11/2009 - 10:28

El problema es que hagin espiat, el cost també importa, i segur que el Sr. Masfurroll diu la veritat ja que en laporta es com en ZP, un mentider. Laporta, ets vergonyant pel Barça i pel pais. Sort que ja marxes prepotent !!!

#7 Ramonet, Gavá, 01/11/2009 - 16:04

Masfurroll otro trepa que está haciendo méritos para que Rosell le fiche.Si tan seguro estás de lo que dices demuestra ser un buen barcelonista y vete al juzgado a denunciarlo.

#6 neus, reus, 30/10/2009 - 18:49

Laporta dimiteix ja, ens estàs robant per muntar-te el teu futur polític. Es una estafa. LAPORTA DIMISSIÓ !!!

#5 bronco, L´Hospitalet, 30/10/2009 - 18:36

Vei, amb tot el meu respecte, et diré que Jo no cobro del Club. Soc soci i pago religiosament com tots. Unicament demano que es deixi de criticar la millor etapa de la historia del Club tant económica com esportiva. Quan vinguin eleccions ja decidirem.

#4 el vei, les corts, 30/10/2009 - 16:41

bronco, que els diners que cobres del barça per suposadament treballar pel club, no et ceguin. Els corruptes que fan pena son els que estan ara a dins. Deixa de utilitzar les eines del club per defensar al teu amo Laporta.