Publicitat
Esports · 25 de Juny de 2010. 13:34h.

Mediapro contraataca en la 'guerra del futbol'

L'empresa de Roures diu que els drets televisius "són i seguiran sent de Mediapro"

Mediapro contraataca en la 'guerra del futbol'

Jaume Roures, en una imatge d'arxiu

Mediapro ha indicat en una nota de premsa que Sogecable no podrà emetre cap partit de futbol de la propera temporada, i que els abonats de Canal+ i Canal+ Lliga no rebran el senyal dels partits, en contra del que manté l'empresa vinculada al grup Prisa. Els drets televisius dels clubs "són i seguiran sent de Mediapro", han assenyalat.

Segons la productora catalana, la decisió del jutjat número 36 de Madrid ha estat deixar en suspens una resolució anterior en la qual ordenava executar una sentència que condemna Mediapro a pagar 104,9 milions d'euros a Audiovisual Sport, participada per Sogecable (80%) i TV3 (20%).

L'empresa de Jaume Roures manté que la informació segons la qual Sogecable passa a ser la tenedora dels drets audiovisuals dels clubs és "totalment falsa i no és més que una burda enganyifa". Segons Mediapro, el que pretén amb això Sogecable és no pagar els prop de 90 milions d'euros corresponents al primer pagament dels drets de la temporada de futbol 2010-11.

Mediapro manté que la resolució judicial ha estat suspesa i que les decisions judicials que estan en vigor "garanteixen a Mediapro l'explotació dels drets"

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Vicentín, Bcn, 28/06/2010 - 08:54

Un campeonato de mentirosos entre Laporta y Roures quedaría en empate.

#3 ramon, barcelona-c, 27/06/2010 - 23:36

A part de ser un tema complicat i l'existencia d'una jutjesa a madrid que quan li presentan quelcom contra Mediapro ( sempre esperan que estigui de guardia) ho accepta. Mediapro es un foruncol que li ha sortit a l'espanyolitat espanyola ,inacceptable.

#2 Fins a les pilotes, De la guerra de les pilotes, 27/06/2010 - 08:46

Qui entengui alguna cosa que tiri la primera pedra. A banda que les uniques dues empreses de centre-esquerra a nivell estatal han estat destruint-se mutuament per al gaudi dels seus enemics politics. Aixo ja ho sabem.

#1 Ramon, Barcelona, 26/06/2010 - 21:54

Catalunya és un Gran Parc Temàtic Progre on els empresaris, per no ser criminalitzats, han de ser trotskystes. Dir-ho, vaja.