Publicitat
Esports · 2 de Setembre de 2008. 18:08h.

Mediapro diu que Competència li dóna la raó en 'la guerra del futbol'

En la contractació dels drets televisius dels clubs

Mediapro diu que Competència li dóna la raó en 'la guerra del futbol'

Jaume Roures. (Foto: expansion.com)

Mediapro ha assegurat en un comunicat que "la Comissió Nacional de la Competència (CNC) ha donat suport en els seus aspectes fonamentals a l'actuació de Mediapro en el conflicte per la gestió dels drets audiovisuals de la Lliga de Futbol Professional iniciat per AVS-Sogecable". Segons l'empresa que dirigeix Jaume Roures, les autoritats de Competència "confirmen tant la capacitat de Mediapro per a contractar directament amb els clubs la cesió dels seus drets audiovisuals com els intents d'AVS-Sogecable per a restringir la competència en el mercat de les transmissions futbolístiques per televisió". "L'anàlisi de la CNC desbarata la interpretació mantinguda per AVS-Sogecable segons la qual únicament aquestes dues companyies estarien autoritzades per a contractar directament amb els clubs de futbol la venda dels seus drets televisius", afegeix el comunicat de Mediapro.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Núria, Reus, 03/09/2008 - 10:49

Veig el Bugs Bunny molt desmillorat. Sabeu si es troba bé?

#4 Jordi, Barcelona, 03/09/2008 - 09:29

Guaita, un empresari que ens vol fer creure que no ho és i que critica "el capitalisme" al mateix ritme que s'omple la butxaca en un sector salvatge i competitiu com l'audiovisual. No hi ha per on agafar-los.

#3 Sandro, Valencia, 02/09/2008 - 23:50

Volia dir: El meu amic Zapatero em dona la rao en "la guerra del futbol".

#2 ronaldinho, bcn, 02/09/2008 - 22:02

d'avi barrufet res, és en Gargamel!

#1 José Tomás, Bcn, 02/09/2008 - 21:31

Yo si fuese Roures me mosquearia por la foto que habeis escogido, parece el abuelito pitufo monodental.
Dios le de larga vida y salud a Jaume para pagar todos los millones comprometidos con el Barça.Que Dios le conserve a Roures sus contactos políticos