Esports · 4 de Setembre de 2020. 18:35h.

Messi acusa Bartu de no complir la seva paraula

El jugador es queda un any més a contracor

Messi acusa Bartu de no complir la seva paraula

L'estrella del Barça, Lionel Messi, ha anunciat la seva continuïtat al club en una entrevista al portal Goal.com per tal d'evitar anar als tribunals en contra del que ha considerat "el club de la meva vida". "Mai aniria a judici contra el club de la meva vida, per això em quedaré" ha explicat Messi, que esgotarà l'any de contracte que té firmat amb el Barça. 

"Seguiré al club perquè el president em va dir que l'única manera d'anar-me'n era pagar la clàusula de 700 milions, que això és impossible, i que després hi havia una altra manera que era anar a judici. Jo no aniria a judici contra el Barça mai perquè és el club que estimo, que em va donar tot des que vaig arribar, és el club de la meva vida" ha explicat.

El futbolista s'ha mostrat molt crític amb la junta directiva del club i ha manifestat que "fa temps que no hi ha projecte ni hi ha res, es van fent malabars i van tapant forats a mesura que van passant les coses". "El president sempre va dir que jo al final de temporada podia decidir si volia marxar o si em volia quedar i a la fi va acabar no complint la seva paraula" ha lamentat Messi. Respecte a l'any que li queda al club ha recalcat que "seguiré al Barça i la meva actitud no canviarà per més que hagi volgut marxar. "Donaré el millor. Sempre vull guanyar, sóc competitiu i no m'agrada perdre a res" ha assegurat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla destroza cerebros..., 05/09/2020 - 18:21

Entonces a partir de ahora, en el minuto 17:14 en vez de hacer el chorra con lo de la "inde-pandensia" el buen culé pedirá la libertad de Messi "el oprimido..."

#5 Hahhhahhhhaaaa , Ciutat a la deriva, 05/09/2020 - 17:16

hahahahah free Messi hahhhahahah ell només vol ser lliure jajajajaj

#4 Tabarnés puro, Barcino, 05/09/2020 - 07:24

FREEDOM FOR MESSI !!!!
Vol ser lliure !!

#3 Veciana, Barcelona, 04/09/2020 - 23:34

Ahora empieza a meterse goles en propia puerta y ya está.Despedido y libre.

#3.1 Al rei emèrit que no me'l toquin, Comisiones y tributos, 05/09/2020 - 09:42

Creo que son profesionales, no aficionados, y que va a seguir cobrando y tributando.

#2 Neferu, Barcelona, 04/09/2020 - 23:20

¡Ay, pobre inocente! ¿ cómo has podido fiarte de la palabra dada? Esa promesa la tenías que haber pedido por escrito, porque las palabras de los farsantes se las lleva el viento.