Publicitat

Una revista argentina enxampa el blaugrana amb una presumpta 'stripper' a Las Vegas

Messi és humà

Imatge de la portada (Foto: http://www.pronto.com.ar)

La revista del cor argentina Pronto publica en portada unes imatges de Leo Messi  en actitud compromesa amb una presumpta 'stripper'.

Aquestes imatges, que il·lustren el titular "Les fotos que posen en risc el matrimoni de Messi', s'haurien fet durant una festa a Las Vegas.

La revista assegura que "el 10 de la selecció va tenir una nit de descontrol" després del partit benèfic que van jugar els 'amics de Messi' contra 'la resta del món' a Chicago.

El davanter blaugrana ha participat en diversos actes aquest estiu en diferents països, entre ells els Estats Units. Durant l'absència de Messi, la seva dona Antonella i el seu fill Thiago han passat uns dies a Eivissa amb companyia d'altres futbolistes del Barça com Cesc o Pinto.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#23 requeton, Las Vegas, 02/08/2013 - 09:28

He hablado con varios testigos y afirman que no había ningún fotógrafo en el local. La foto la hicieron las cámaras de seguridad del CSI Las Vegas. Según Grisom, estan investigando si el posible ADN de las epitariales encontradas en los pechos de la mujer son de Messi.

#20 vramoneda, Sentmenat, 31/07/2013 - 16:59

Un fotògraf assegura que les imatges de Messi són falses. .
Miguel Morenatti sosté que la revista ha manipulat fotografies del jugador amb el seu fill. .

#19 Antoni, Mahón (Menorca), 31/07/2013 - 14:59

Pues la foto es real, en todo caso está retocada para la publican pero según varios testigos el manoseo existió. Así que tranquilidad y a tomar un poco de tila.

#18 a qui signa la notícia, Barcelona, 31/07/2013 - 14:58

el que ha quedat clar que és humà ets tu...tots els diaris van plens que es tracta d'un muntatge però tu...imagino que deus ser de can ràbia, com la majoria de 'periodistes' de l'e-notícies...

#17 Teresa, Lleida, 31/07/2013 - 12:57

I si no és un muntatge aquestes imatges tampoc no diuen gran cosa