Publicitat
Esports · 17 de Desembre de 2010. 20:39h.

"Messi o Cristiano? El millor és Messi"

Casillas diu que "Cristiano i jo ens portem molt bé"

"Messi o Cristiano? El millor és Messi"

Cristiano i Casillas, en una foto d'arxiu

El porter i capità del Reial Madrid, Iker Casillas, té clar que el millor jugador del món és Lionel Messi, per davant fins i tot del seu company d'equip Cristiano Ronaldo. A Casillas se li ha preguntat qui és el millor jugador del món. El madrileny ha dit: "és una pregunta molt senzilla de contestar. Messi és el Pilota d'Or, Messi és el millor jugador del món. L'any anterior va ser Cristiano i va ser el millor del món. Si em preguntes qui és el millor, el premi no el dono jo, el donen molts periodistes".

Al voltant de les males relacions que manté amb el portuguès, Casillas ha dit que "Cristiano i jo ens portem molt bé. Cadascun és del seu pare i de la seva mare, però això no vol dir que hi hagi cap enfrontament ni res d'això".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Albert P., Barcelona, 18/12/2010 - 12:30

Discusió absurda....a hores d'ara messi és molt millor juador que ronaldo....és un debat ridicul fet desde madrid....com quan volien comparar robben amb messi......simplement increible.

#1 Gerard, Barna, 18/12/2010 - 07:47

Una altra obvietat. Si al Cristiano no li agrada que se'n vagi a aixecar peses o el que faci per calmar la ràbia. En cada partit important el portuguès desapareix del camp.