Publicitat
Esports · 10 de Juliol de 2021. 17:19h.

Messi segueix sense firmar

El contracte amb el Barça va expirar el passat 30 de juny

Messi segueix sense firmar

El contracte de Lionel amb el Messi va expirar a les dotze de la nit del passat 30 de juny i, deu dies després, encara no l'ha signat. Messi esta concentrat en la Copa Amèrica, on la selecció argentina ha arribat a la final, però la veritat és que des de llavors no hi ha hagut novetats.

El president del Barça, Joan Laporta; l'entrenador, Ronald Koeman; o fins i tot l'expresidenciable Víctor Font avui mateix en declaracions a TV3 també han volgut llançar missatges de tranquil·litat. Aantics jugadors -i companys de Messi- com Xavi entrevistats per la cadena pública han fet el mateix.

Però el cert és que el Barça ha començat aquest dissabte la pretemporada, amb els controls mèdics i anticovid, sense que el jugador argentí hagi expressat la seva opinió. Messi, de fet, podria fitxar ara per un altre equip a cost zero perquè té la carta de llibertat. La temporada passada ja ho va intentar, però no li va sortir bé i el Barça el va retenir.

 

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 recordad 6 y 7 de septiembre , Secesionismo es fascismo , 11/07/2021 - 16:23

Hasta que el FCB no deje de jugar en la Liga española y creen una liga exclusivamente con equipos de la región lo de la secesión es poco o nada creíble

#7 Tabarnés puro, Barcino, 11/07/2021 - 08:16

Messi hace tiempo que se ha dado cuenta de que Cataluña se hunde en un ambiente de irrespirable xenofobia e hispanofobia y que los mismos que le aplauden le insultarían si en vez de meter goles fuese oficinista, comercial o mecánico y ha decidido largarse. Que os den, pa lurdos.

#6 David, Mataro, 11/07/2021 - 03:39

No firmes pibe, el barça no tiene un duro y se hunde, se hunde seguro.

#5 Telamarinera , Vng, 10/07/2021 - 19:42

Tebas no pongas problemas, por favor, el Barça/socios pagan el sueldo y sus IRPS; y “el resto”, todos nos llevamos más del 53% de lo que le pagan , por sus impuestos IRPF.
Tebas, no jorobes… que estamos ya dejando de ingresar mucho irpf, entre los que se van y las bajadas de sueldos.

#4 JOSEP PAGES AVI DE CARDEDEU, EL FUTUR DE MEESI ESTA CONPEP, 10/07/2021 - 19:10

Ningu vol pensar en una cosa ,, QUE LEO MESSI Volgui MARXAR DEL BARÇA , Ja tingui atado y bien atado el seu Futur amb unaltra Equipo quel pagara molt mes . AL FUTBOL CON A LA POLITICA VAL TOT . Hasta ENGANYAR AL PRESIDENT DEL BARÇA . El fa creure RENOVARA cuan lo que fa es tencar el contracta con otro .