Publicitat

El Barça culpa "la normativa de la Lliga espanyola"

Messi se'n va

foto: FC Barcelona

El FC Barcelona, en un comunicat oficial, ha anunciat que Leo Messi no seguirà al club blaugrana. "Tot i haver-se arribat a un acord entre el FC Barcelona i Leo Messi i amb la clara intenció de les dues parts de signar un nou contracte en el dia d'avui, no es podrà formalitzar a causa d'obstacles econòmics i estructurals (normativa de Laliga espanyola)", indiquen.

"Davant d'aquesta situació, Lionel Messi no continuarà lligat al FC Barcelona. Les dues parts lamenten profundament que finalment no es puguin complir els desitjos tant del jugador com del club", afegeixen.

"El Barça vol agrair de tot cor l'aportació del jugador a l'engrandiment de la institució i li desitja el millor en la seva vida personal i professional", conclou el comunicat.

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#46 Futbol, Barcelona, 06/08/2021 - 12:24

Sembla que s'acabi el món perquè Messi se'n va, el futbol és només un negoci, pagar millonades als jugadors estrella per donar patades a una pilota, i passa el que passa, es vénen al millor postor, i ni colors ni clubs ni esport, money money money

#45 Pregunto jo, Tarragona, 06/08/2021 - 12:06

No sera que el barça no te ni cinc, tal i com va dir una vegada la primera dama de catalunya ???

#44 Jorge, BcnisnotCat, 06/08/2021 - 11:05

Recomano llegir l'article de Raúl Pozo en Crónica Global, explica molt bé el per què. La posició del Barça i dels culers és, com sempre amb els indepes, "les normes estan perque les compleixin la resta, però no pas nosaltres".

#44.1 Tabarnés puro, Barcino, 06/08/2021 - 12:01

Ahora que el enano barbudo tiene al ególatra cogido por los cataplines igual junto con lo del MIR catalá puede negociar también esa excepción para el Barça. El ególatra con tal de seguir en Moncloa y el Falcon lo que sea.

#42 Rebel in the FDG, EL PALAMÓS DE LES GAMBES., 06/08/2021 - 09:48

Que es deu haver de tapar i amagar, per que aquesta misèria de noticia sigui portada en gran a tots els mitjans de manipulació? Que es deu haver de tapar? Pot ser el que està sortint a la llum lo de la tal Margarita Robles i la millonada que ha fet i te amagada en paradisos fiscals per haver comés greus delictes?

#41 Jordi, Bcn, 06/08/2021 - 09:24

Jajajajajajajajanajajajjjajajajajanajajajajsj
K hem pixo
Valors cules,jajajajajajajajajajaj
K be k he dormit!!
Apa cules a plorar !!!
Visca cat sense cules!!