Publicitat
Esports · 8 de Juny de 2017. 12:56h.

"M'he pronunciat algun cop a favor de la independència?"

Picabaralla entre Gerard Piqué i un periodista pels xiulets que rep quan juga amb Espanya

El jugador del FC Barcelona i de la Selecció espanyola, Gerard Piqué, ha retret al periodista d'El Chiringuito, Edu Aguirre, que "doni tanta bola" als xiulets que rep quan juga amb Espanya i que porti "un any i mig" preguntant-li el mateix.

Aguirre li ha demanat: "Tornant al tema dels xiulets... per què creus que és? Pel tema polític o per les crítiques al Madrid?" "Per què us interessa tant?, no ho entenc. Per què li doneu tanta bola? Per què no parleu una mica de futbol?", li ha replicat l'internacional català.

El periodista ha justificat que "crec que és notícia", però Gerard Piqué li ha recordat que "portes un any i mig preguntant-me això. I segueixes i segueixes...". "Tu ho fas important. La gent ja no xiulava i tu, amb els vostres mitjans i les càmeres aquestes d'aquí, feu que tornin a xiular".

Piqué ha afegit que "feu enquestes de 'Creus que a Piqué se l'ha de xiular o se l'ha d'aplaudir'. Tot això ho feu vosaltres". Davant la negativa del periodista, Piqué ha insistit: "Com que no ho feu vosaltres? Vosaltres no feu les enquestes?"

"La gent, després de l'Eurocopa, ja no xiulava i tornen a xiular. ¿Tu creus que és per la independència o per si sóc independentista?. "M'he pronunciat algun cop a favor de la independència?", li ha demanat a Edu Aguirre, que ha contestat que "no".

"A bé... doncs, aleshores? Aleshores?", li ha reclamat Piqué al periodista, que ha insistit amb la seva pregunta inicial. "Ho he contestat vint vegades això, mira l'hemeroteca", ha conclòs el futbolista.

Gerard Piqué

42 Comentaris

Publicitat
#18 Mesetario, Meseta, 19/06/2017 - 14:31

Piqué, yo te agradezco tu labor como jugador titular INDISCUTIBLE de la selección que ganó el mundial y el europeo de Ucrania.
Pero te aconsejo que si vuelves a ganar la liga o la Copa de Europa, te olvides del Madrid en la celebración.
Y, si no eres independentista y no quieres que te considere como tal, no vayas a manifestaciones independentista

#17 de bcn, bcn, 09/06/2017 - 12:33

“Espanolitos hemos ganado vuestra Liga” algo asi fue lo q escribio en un tweet hace tiempo, q hipocrita es el tio

#15 Raurell, BARCELONA, 08/06/2017 - 19:10

Eres un tramposo. Has jugado a la ambiguedad y el sobreentendido y ahora lloras. ¿Iniesta o Busquets tienen problemas? Pues ahi lo tienes.

#13 Tanatos, Bna, 08/06/2017 - 17:01

Otra rata que abandona el barco.
Mientras tanto, el Perpinyà de Olot y companys tocando el violín.

#12 botifler1914, Sinitaca, 08/06/2017 - 16:39

Apasionante lo de este muchacos, nunca sabemos si va o viene.