Publicitat
Esports · 12 d'Agost de 2009. 20:35h.

Millet segueix a la Fundació del Barça

Va dimitir de la presidència de l'Orfeó Català després de l'actuació dels mossos

Millet segueix a la Fundació del Barça

Fèlix Millet, en una imatge d'arxiu

Fèlix Millet continua com a vicepresident 3r del patronat de la Fundació del FC Barcelona, segons es pot comprovar a la mateixa pàgina web del club blaugrana. L'empresari va accedir a aquesta vicepresidència del patronat al 2007, però era membre de la fundació blaugrana des de 1994. Millet va dimitir el passat 27 de juliol del càrrec de president de l'Orfeó Català després de l'escàndol pel possible desviament de 2,3 milions d'euros dels fons de l'entitat. Quatre dies abans, els Mossos d'Esquadra havien fet un registre de gairebé deu hores a la seu de l'entitat, el Palau de la Música, per recollir documents i ordinadors amb els quals reconstruir els rastres financers i comptables de les operacions sospitoses.

Paral·lelament, tots els grups municipals de l'ajuntament de Barcelona van decidir el 23 de juliol ajornar sense data la concessió a Fèlix Millet de la medalla d'or de la ciutat al mèrit cultural. Entre les distincions que ha rebut Millet al llarg de la seva vida destaquen la Clau de Barcelona (1998) i la Creu de Sant Jordi de la Generalitat (1999).

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Joan, Sant Climent, 14/08/2009 - 21:33

S´està investigant l´any 2003, oi? justament en el que Laporta arriva al club i tot seguit l´anomena vicepresident de la fundació. Cada cop alucino més amb la quantitat de coincidències casuals que envolten a Laporta.

#3 Marc, Barcelona, 13/08/2009 - 19:27

El CLUB NATACIÓ BARCELONA és altra prestigiosa entitat catalana denunciada per PRESUMPTE FRAU FISCAL, i que escamoteja els INFORMES d'AUDITORIA als socis. www.clubnataciobarcelona.es

#2 Kropotkin, Vic, 13/08/2009 - 11:47

Teniendo en cuenta como son los dirigentes del Barça no me sorprende. Lo extraño es que no estén tambien De la Rosa, Piqué Vidal, etc.

#1 Mariona, Barcelona, 13/08/2009 - 09:07

És ben curiós: En altres temps era ben usual que certs personatges tingéssin, o millor dit: COBRÉSSIN de diferents càrrecs. I ara, aquest senyor i també d'altres mantenen la tàctica d'anar cobrant de moltes empreses al mateix temps. I així anem....