Publicitat
Esports · 3 d'Agost de 2017. 20:17h.

Mor Ángel Nieto

Va patir un accident amb quad el passat 26 de juliol

Mor Ángel Nieto

Ángel Nieto (foto: Mediaset)

L'expilot de motos Ángel Nieto ha mort la tarda d’aquest dijous a la Policlínica Nostra Senyora del Roser d’Eivissa, on estava ingressat des del passat 26 de juliol després de patir un accident de trànsit amb un quad.

En les últimes hores el centre hospitalari havia emès un nou informe mèdic assegurant que "l'estat del pacient és molt crític", després que a la matinada s'hagi presentat un "empitjorament sobtat, amb els primers signes d'afectació neurològica, malgrat que el TAC cranial urgent que se li ha realitzat no mostrava canvis respecte al de 48 hores abans ".

Quan semblava que millorava i que els metges el tenien en "procés de despertar" del coma induït, el dijous al matí la seva salut ha patit un dur revés. De matinada, assenyala el centre hospitalari, a Ángel Nieto se li ha realitzat una "craniectomía descompressiva urgent, a causa d'un augment brusc de la pressió intracranial". Aquesta intervenció ha durat una hora i mitja, aproximadament.

L’expilot serà recordat com el segon pilot de motos amb més títols mundials de la història. Concretament 13. La seva superstició amb els números, però, ha fet que els seus èxits a l'asfalt siguin valorats amb la xifra 12+1.

9 Comentaris

Publicitat
#8 Karhu, Bcn, 04/08/2017 - 12:30

un gran del motociclisme que sens en va. Deixa un gran llegat que espero que sigui portat amb la mateixa pasio cap a l'esport del motociclisme. Sempre estara en la nostre historia, i en la dels esports mundials.

#7 Prudenci, Sabadell, 04/08/2017 - 09:04

Se nos ha ido el mejor. El más grande. Siempre campeón en el deporte y en la vida.
Descanse en Paz.

#6 Pedro Vidal, Barcelona, 03/08/2017 - 23:29

Gran deportista y mejor persona, apreciado y respetado en el mundo del motor y fuera de él. Descanse en paz.

#5 Miguel , Cerdanyola , 03/08/2017 - 22:18

Tantos años poniendo su vida en riesgo y muere de la manera más tonta. Esta vida nos trae a todos unas sorpresas . DEP.

#4 Manel P., BELLPUIG , 03/08/2017 - 21:54

Descansi en pau.
Una gran pèrdua.
Ángel Nieto, gracias por todo.