Publicitat
Esports · 23 d'Agost de 2011. 17:26h.

Mourinho es disculpa "només davant el madridisme"

"Alguns estan més adaptats que jo a la hipocresia del futbol"

Mourinho es disculpa "només davant el madridisme"

Guardiola i Mourinho, en una foto d'arxiu

Gairebé una setmana després de ficar-li el dit a l'ull al segon entrenador del FC Barcelona, Tito Vilanova, el tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, ha demanat disculpes "només davant el madridisme". El portuguès ha aprofitat per assegurar que és "impossible" que deixi ara el club blanc, un rumor que havia circulat per la capital d'Espanya aquest dimarts.

En una carta al lloc web del Reial Madrid, Mourinho ha assegurat que "vull adreçar-me al madridisme per disculpar-me davant ell, i només davant el madridisme, per la meva actitud en el darrer partit. Alguns estan més adaptats que jo a la hipocresia del futbol, ho fan amb la cara amagada, amb la boca tapada i en el més profund dels túnels". "Jo no aprenc a ser hipòcrita. Ni aprenc ni vull", ha afegit.

Mourinho ha aprofitat per dir que el president del club, Florentino Pérez, és "fantàstic, amb una gran intel·ligència, i a més amb qui m'uneix una gran amistat". També ha destacat la feina del director general, José Ángel Sánchez, que "treballa per al club 24 hores al dia".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 ondiatu, Barcelona, 24/08/2011 - 13:23

De qualsevol persona que fes lo que fa Mourinho diríem que està tocat del bolet, o mig boig, o que li falta un bull, ... o tot junt i més.

#5 Meliq Salau, Reus, 23/08/2011 - 20:34

Com ja s'ha dit fa temps: El futur d'en Mourinho depèn del resultat del combat que lliura en Florentino Pérez dins seu on lluiten el seu orgull contra el seu sentit del ridícul, un combat que fins ara està guanyant el primer.

#3 Valerio, Sevilla, 23/08/2011 - 19:06

MOURINHO HACE MUY BIEN EN DISCULPARSE SOLO ANTE EL MADRIDISMO, DEJAR DE LADO LOS HIPÓCRITAS COMENTARIOS CULÉS Y DEL SECTOR DE LA PRENSA QUE LOS APOYA.

#3.1 Quim, Pineda de Mar, 23/08/2011 - 23:18

Que recolzis a en Mourinho per què és:
a) perr que no tens ni idea de futbol i esport?
b) per corporativisme, ets un brètol i un maleducat com ell
c) el que de veritat et molesta és el Barça?

Tal com dieu vosaltres: si la envidia fuera tiña, todos tiñosos.

#3.2 Ramon de Gracia, BCN, 24/08/2011 - 14:26

Si jo fos madridista vomitaria de vergonya de veure com l'entrenador del meu club esta deixant la dignitat i el "señorio" del meu club.
Endevant Mou !! ets el perfecte "Cavall de Troia" en el Madrit !!!

#2 Segimon, Barcelona, 23/08/2011 - 18:49

Doncs ja pot anar preparant una altra carta per quan li caiguin de 4 a 12 partits, que és el que indica l'Art. 98 del "Código Disciplinario" sobre "agresiones", i que és el que li voll apicar aquesta cosa tan castissa que es diu "Jues Único".

#1 jau, mataro, 23/08/2011 - 17:45

L'altre dia, en el programa de Cat. Ràdio l'Ofici de Viure, van parlar d'una disfunció mental que es diu estupidessa emocional. En Mourinho és un exemple claríssim d'estupidessa emocional. Si podeu recuperar el programa en el web de Cat. Ràdio no us el perdeu. Val la pena.