Publicitat
Esports · 24 de Març de 2017. 14:42h.

Munté: “l’esport és molt important per a la salut democràtica del país"

La consellera explica que “ara que comptem amb nous Pressupostos” hi podran destinar més diners

Munté: “l’esport és molt important per a la salut democràtica del país"

Imatge de l'acte

La consellera de la Presidència, Neus Munté, ha rebut de mans del president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Gerard Esteva, les propostes de l’entitat per a la elaboració del Pacte Nacional de l’Activitat Física i l’Esport, en el marc del procés participatiu que s’ha obert amb aquesta finalitat.
 
La consellera, acompanyada del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, ha agraït al President de la UFEC i a la seixantena de presidents i presidentes de federacions esportives que han assistit a l’acte d’entrega del document, “l’esforç i la feina feta des de la entitat”, ja que tal com ha destacat Munté, “la UFEC porta molt de temps treballant per adaptar el model de l’esport català als nous temps”.
 
La consellera ha afirmat que “recollim aquestes propostes molt treballades, com hem recollit les propostes d’altres entitats esportives, amb el compromís de valorar-les i estudiar-les totes en profunditat”, ja que “són importants totes les idees i volem que tothom hi participi activament”.

Segons Munté, “cal posar en valor l’esport en totes ala seva dimensió”, i en aquest sentit ha afirmat que “l’esport és molt important com a pilar fonamental de cohesió social, de transmissió de valors, font de salut i bons hàbits, per a mostrar Catalunya al mon”, en definitiva, “l’esport és molt important per a la salut democràtica del país”.
 
Neus Munté ha celebrat que “l’esport català ha estat i és un model d’èxit”, però ha insistit en la voluntat que “entre tots puguem culminar aquest procés participatiu amb un Pacte Nacional de l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya, un nou model de governança que li doni un nou impuls”.

Munté ha afirmat també que “recullo les vostres reivindicacions i les comparteixo”, referint-se als problemes de finançament que pateix el sector, i en aquest sentit ha afirmat, que “ara que comptem amb nous pressupostos, ens permetran treballar amb més llibertat i més força”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 catafracto, Barcelona, 24/03/2017 - 18:47

Esta mujer es idiota.
Idiota sin remedio.

#5 botifler1914, Montjuic, 24/03/2017 - 17:26

Todo ha de ser democratico en Tierra Mítica, a ver que día inventamos las butifarras democraticas o el pan con tomate y democracia.

#4 Grauero, Gurugú, 24/03/2017 - 16:43

Munté: "el deporte es muy importante para la salud democrática del país"
Pues si, ahora las competiciones se acabaran y se votara el resultado por el publico asistente o se ara un referéndum para saber quien gana el encuentro

#3 Nou sport, Bcn, 24/03/2017 - 16:13

Nova modalitat esportiva per als propers jocs olímpics "ficar la ma a la caixa", de moment no hi tenen competència.

#2 Carlos BCN, Barcelona , 24/03/2017 - 16:06

¿Cómo se puede ser tan cínico y hablar de salud democrática mientras se da un golpe de estado?