Publicitat
Esports · 20 de Juny de 2008. 21:30h.

Navarro pagarà per tornar a jugar al Barça

El deute per marxar a Memphis es manté

Navarro pagarà per tornar a jugar al Barça

Navarro ha fet el viatge de tornada al Palau Blaugrana

Juan Carlos Navarro haurà de compensar el FC Barcelona per la seva marxar al Memphis Grizzlies de l'NBA, malgrat haver tornat al Palau Blaugrana. Un alt càrrec de la secció de bàsquet del Barça ha assegurat a e-notícies que "el deute", que va contraure el jugador amb el club quan va decidir provar a la lliga americana, "no pot desaparèixer com si res". Per aquesta raó, el club i el jugador han articulat un sistema a través del qual, al final dels cinc anys de contracte com a blaugrana, el deute quedarà satisfet. Navarro tenia una clàusula de rescisió de 10 milions d'euros, que havia de pagar al Barça per fitxar pel Memphis Grizzlies. El Barça, en contra d'algunes informacions, en cap moment va rebaixar la xifra per facilitar la marxa del jugador. El club sí que va permetre, però, ajornar aquest pagament perquè Navarro tenia un sou baix en la seva primera -i única- temporada a l'NBA, però no va rebaixar la clàusula de rescisió. Ara, les dues parts han arribat a un acord per compensar aquest deute durant els cinc anys de contracte.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 josep lluis, sabadell, 21/06/2008 - 13:40

Em fan un greu... ho sento pero ara no porto sueltu per ajudar a pagar el deute.
Laporta, no intentis embaucar a la gent, home.... tothom sap que li has perdonat el deute i has malbaratat de nou 10 milions de euros... es clar...pagar tu o pagar jo!!

#5 pericus, el segrià, 21/06/2008 - 12:43

soc un pallùs, no me ho crec i del laporta menys

#4 Raul, Bcn, 21/06/2008 - 12:31

Al Loro que Laporta nos quiere embaucar otra vez.

Esto no se lo cree ni la portera de Laporta.

#3 pep, manresa, 21/06/2008 - 01:29

Sembleu pallussos, no costa gaire d'entendre, un cop va marxar el Joan C. Navarro a la NBA es va desvincular del Barça, ara és un fitxatge completament nou. Si va quedar un deute pendent que paga de mica en mica se li descompta de la nova fitxa i llestos.

#2 Pepito, BCN, 21/06/2008 - 00:12

Això no s´ho creu ni el més babau, bé potser l"alter ego" de Laporta, és a dir Marc Sabatés