Publicitat

Malgrat el contenciós amb la Penya, Ricky Rubio diu que és "el meu club a Europa"

NBA o Penya

Ricky Rubio, a l'estació de França, on s'ha fet la roda de premsa

Ricky Rubio ha presentat la seva pàgina web (rickyrubio9.com) i el campus d'estiu que farà del 19 al 25 de juliol a El Collell (Banyoles). El jugador del DKV Joventut ha aprofitat per indicar que la demanda que ha presentat contra el seu club és només "una pregunta" al voltant de si la seva clàusula de rescisió té proporció amb la seva fitxa i "és correcta o no". Malgrat el tira i afluixa amb la Penya, Ricky Rubio ha indicat que "quedar-me a la Penya és una opció. Tinc ofertes, però el meu club és el Joventut i aquí a Europa només escolto al Joventut".

El base català ha afegit que "crec que s'arribarà a un acord (amb la Penya). Hem fet d'un gra de sorra una muntanya. Ara parlarem i ens posarem d'acord". Rubio se'n va ara als Estats Units per a conèixer millor els equips de l'NBA que s'han interessat pels seus serveis.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Jordi, Girona, 12/06/2009 - 16:17

Va home va! Tot ha anat bé fins que t\'has rodejat d\'una colla de xucladors que l\'únic que volen són els teus calers.

La Penya seguirà existint amb tu o sense i continuarà formant a PERSONES i grans jugadors de bàsquet com ara.

#1 Enric, carme, 12/06/2009 - 13:31

Ricki, ets un poca pena, un club com la penya, formador de jugadors no pots actuar d'aquesta manera, i diu molt poc de tu, a la llarga company a fracassar, a la vida cal ser persona