Publicitat
Esports · 19 de Maig de 2010. 19:23h.

"Ni continuisme ni temptacions galàctiques"

Benedito afirma que el model de Rosell prové d'"un sector del club molt exclusiu"

"Ni continuisme ni temptacions galàctiques"

Benedito, amb el seu equip, davant de la Pedrera

Agustí Benedito ha presentat el seu equip directiu a la Pedrera de Barcelona. "Ni continuisme ni temptacions galàctiques" és el model de club pel qual aposta el precandidat a la presidència del FC Barcelona.

En relació a la candidatura de Sandro Rosell, per a Benedito aquesta via "recorda en les seves intencions a les temptacions galàctiques de l'etern rival, el Reial Madrid. Una proposta de canvi que prové d'un sector del club molt exclusiu, una opció massa lligada a opcions de negoci en la indústria esportiva i que s'allunya de les maneres de fer del FC Barcelona i de Catalunya".

Alhora, Benedito també es presenta com l'alternativa al "continuisme arrogant, que no garanteix la continuitat dels èxits esportius, ni la cohesió d'un equip de gestió, com s'ha vist en la descomposició de la junta directiva".

Lluís Daniel Geli Armengol, Carles Bonet-Godó, Julián Borrego, Oriol Bueno, Joan Capdevila, Marc Carrasco, Laura Esparrich, Laura Guitart, Francesc Simón Anguera, Joan Solà, Daniel Tesi, Enric Vallbona i Jordi Viciano són les persones que esdevindrien directius del Barça si Benedito guanya les eleccions.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 LLUC, BARÇA more than a club, 20/05/2010 - 12:13

Carles (Sant Just) - No cal tanta parrafada per dir que votem Ferrer, el vice-president titella que es va deixar investigar, que Jan va renegar d´ell, que li farà tragar amb Olivé i que farà el ridícul.

#2 Carles, Sant Just, 20/05/2010 - 11:53

No entenc res de veritat !!! Aquesta candidatura, critica a LAPORTA, però donen continuïtat a tot el seu projecte esportiu. GUARDIOLA, PASCUAL. Que vol canviar el Sr.ALEJANDRO ROSELL ? Que ha fet aquest senyor ? Quin mèrits té ? Plegar de vicepresident !

#1 Curios, Barcelona, 20/05/2010 - 09:12

¿ I aquests si guanyen tindran diners per a avalar?