Publicitat
Esports · 5 de Novembre de 2013. 13:27h.

"No crec en la independència"

Un exjugador del planter del Barça afirma que "sóc català, però també espanyol"

L'exjugador del planter blaugrana Pol Garcia, ara a les files del Juventus, ha afirmat que "no estic en el radicalisme" i, en aquest sentit, ha afirmat que "no crec en la independència".

El jugador de Terrassa, en una entrevista a El Larguero de la Ser, ha exposat que "si hagués de votar en una consulta m'abstindria perquè sóc català, però també sóc espanyol".

García s'ha mostrat partidari que "Catalunya ha d'ajudar Espanya i Espanya a Catalunya". No obstant això, ha assenyalat que "si la gent vol la independència i al final ha de ser, serà".

L'exjugador de les categories inferiors del Barça ha explicat que "he anat a la selecció espanyola, gaudeixo amb els èxits de la selecció, els meus avis són espanyols i, per tant, em sento espanyol. D'altra banda, a casa parlo català i em sento català". "No tinc cap problema ni amb Espanya ni amb Catalunya", ha conclòs.

Pol Garcia (Foto: Juventus.com)
Publicitat
Publicitat

86 Comentaris

Publicitat
#58 BEJOTA, BCN, 02/12/2013 - 20:55

Van Rompuy, ha lanzado un mensaje a las autoridades escocesas, catalanas y flamencas que propugnan celebrar un referéndum sobre su independencia, señalando que "nadie obtendrá nada del separatismo".


#57 Rafel Climent i Brossa, Rubí (Nació Catalana), 07/11/2013 - 16:24

O sigui, que aquest Sr. vol continuar sent un cavernícola ????. A mi em fa vergonya escriure el nom d'"Ecs-pana". perquè és un país denigrant. VISCA CATALUNYA LLIURE DE COLONITZADORS ESTRANGERS !!!!!!!!!

#56 roberto alcazar, tgn, 06/11/2013 - 11:34

tipica noticia "groga" del e-noticies, os seguire llegint, sou un gran divertimento.

#55 josep, sabadell, 06/11/2013 - 11:12

I per què no ens ho demanen a tots? A tots ens fan la mateixa pregunta, oficial, i ja ho tenim: consulta.

Fa anys que estem demanant precisament això, que TOTS els catalans puguin decidir sobre la independencia de Catalunya, no només aquest importantíssim "ex-jugador del planter del Barça"

#54 Gerard, Basilea, 06/11/2013 - 10:29

Si això ho fa un de l´Espanyol ... Fatxes, militats, unionistes, etc.