Publicitat
Esports · 19 de Juliol de 2010. 11:11h.

"No era futbol, era tot un país"

Dani Pedrosa diu que "tenia moltes ganes" de posar-se la 'Roja'

"No era futbol, era tot un país"

Pedrosa, al podi

El català Dani Pedrosa, que es va enfundar la 'Roja' després de guanyar la cursa de Moto GP a Alemanya, ha explicat al respecte que "em venia molt de gust posar-me la samarreta. És futbol, però no era només futbol. Era tot un país" .

"No vaig poder estar a Sud-àfrica. Els hi envio la felicitació d'aquesta manera. La posaré en el meu museu i intentaré que me la signin els jugadors de l'equip", va explicar. Jorge Lorenzo, per la seva banda, ha deixat clar que "jo me la vaig posar a casa meva i vaig vibrar amb la selecció".

Publicitat
Publicitat

53 Comentaris

Publicitat
#53 TONI de CIUDADANOS, BARCELONA, 20/07/2010 - 22:58

Bien por Dani. Espanya sense Catalunya, ja no seria Espanya, seria una altra cosa. Catalunya és la regió més espanyola de totes, ja que tots els seus habitants tenim origen o familiars en totes les altres regions. Cosa que no succeeix a Conca o Lugo.

#52 ccc, bcn, 20/07/2010 - 13:01

els comentaris precedents demostren el poc respecte q tenen per els altres molts independentistes. MNL(Rubí) en Lorenzo va confessar q ho feia per evitar-se problemes, això no és valor és covardia, es cedir devant les amenaces dels intolerants

#51 Saprissa, Sants, 20/07/2010 - 11:40

a ver jefe,era ironico pero me hice la picha un lio como dices menda,no es el meu estil insultar a ningú.Venia a dir q al ser culé hi ha alguns q no veuen els mateixos defectes q a d altres killos de castefa.Chulos,enanos,españoles...a si mejor jefe?

#50 8 de cada 10 indepes son charnegos, Barcelona, 20/07/2010 - 10:41

Saprissa, tienes una empanada mental que no te la acabas. Lorenzo es quillo ???.. Lorenzo gana en una mañana de domingo más de lo que tú ganarás en toda una vida. No seas tan mamarracho y patético. Y efectivamente es español, como tú.

#49 Saprissa, Sants, 20/07/2010 - 10:06

es lliure de ser i pensar el q vulgui per tant res a dir,bé pel Dani.Diuen per aqui abaix q el Lorenzo q aprenguis de la educació del Lorenzo...a la gent li dius q ets cule i et mengen el cul tots els cules i q jo sàpiga en Lorenzo es killo,xulo,español