Publicitat
Esports · 24 de Novembre de 2009. 21:50h.

"No és fàcil viure com a català"

Laporta diu que "en alguns àmbits se'ns discrimina per ser-ho"

"No és fàcil viure com a català"

Laporta, amb una samarreta quatribarrada i l'escut del Barça. (Foto: Selecciona't)

Joan Laporta ha dit que "no és fàcil viure com a català. Te la seva complexitat i això ho fa tan romàntic i emotiu perquè malauradament en alguns àmbits se'ns discrimina per ser-ho. I si ets desacomplexadament català i dius el què penses, pots patir la intolerància que visc diàriament".

El president del FC Barcelona, en una entrevista a la revista Selecciona't, ha afegit que "alguns articles dels estatuts de la FIFA fan molt complicat que avui Catalunya pugui tenir una selecció nacional que competeixi oficialment. I si l'Estat espanyol no vol que hi formem part no podrem. S'han de buscar altres solucions: que l'Estat espanyol accepti que podem competir o bé sortir de l'Estat espanyol i fer un estat propi".

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#34 maria García, tarrasa, 01/12/2009 - 23:39

No hay nada como ser un paleto acomplejado para decir esa chorrada. Sal de tu terruño y visita España, que nadie habla de vosotros y menos en Madrid y eso te jode. Deja ya el rollito victimista que aburres a las piedras y lo peor, los analfabetos te creen

#33 Pep, Vic, 26/11/2009 - 19:19

Laporta for president de Pallassos sense fronteres i que faci riure també a la gent dels altres continents. En ple segle xxi no es pot afirmar una cosa així amb un rictus seriós. De veritat que si aquest Jaimito es dedica a la política, anem valdats.

#32 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 25/11/2009 - 23:01

Soc feliç ja que Joan Laporta és un de verdader Català //*//.Un sol clam independència .
MARC-SABATES.COM

#31 Francesc, Barcelona, 25/11/2009 - 16:50

SR Juan, fem una llista tots dos de qui ha sembrat vents, tsunamis i altres malastres i els posem en comú? S'hi avé? Som-hi?

#30 Francesc, Barcelona, 25/11/2009 - 16:48

Sr. Juan, molta antipatia però aquest Barça és el millor de la història. I això crea simpatia.Com és que no escriu en català sr Juan?