Publicitat
Esports · 27 de Novembre de 2008. 16:36h.

"No obliguem ningú a jugar amb les seleccions catalanes"

Anna Pruna indica que les seleccions "representen a les federacions i no al país"

"No obliguem ningú a jugar amb les seleccions catalanes"

Anna Pruna i el seleccionador de futbol, Pere Gratacós

La secretària general de l'Esport, Anna Pruna, ha dit que el Govern no obliga els clubs a cedir jugadors a les seleccions catalanes ni els esportistes estan obligats a participar-hi, a diferència del que passa amb les seleccions espanyoles, on la normativa vigent obliga els clubs i els esportistes. "Nosaltres no obliguem ningú a jugar amb les seleccions. No ho posarem a un decret d'entitats esportives. La selecció representa a la federació i no al país. Aquesta és la diferència". Pruna ha indicat que "obligar a la gent a que vingui a participar a la selecció catalana no és possible. El club i el jugador ho fan perquè volen; la gent escull. Defensem el dret a escollir". La dirigent política ha afegit que "no obliguem ningú a formar part de la selecció catalana".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Fran, Llinars, 28/11/2008 - 23:47

Sr.Pruna i pancas diversos,no obligueu a jugar perque no podeu,de moment,xp per altres coses no nomes obligueu,si no que sancioneu.Com no voleu fer lligues catalanes no podeu obligar a jugar a la catalana.Nomes sou que pura politica i malgastament.

#17 Marc Sabatés i Laporta, Barcelona -Catalunya //*//, 28/11/2008 - 20:40

Visca Catalunya //*//
INDEPENDENCIA
MARC-SABATES.COM

#16 JPC, Barcelona, 28/11/2008 - 19:54

En canvi l'antidemocràtica Espanya si que obliga els esportites sota amenaça de greus sancions.
Jo també vull ser groenlandès!!!

#15 L'OS DEL PIRINEU, EL CEL, 28/11/2008 - 14:34

Dons a mi m'emprenya que m'obliguin a pagar la selecció espanyola. Curiós, molt curiós això dels espanyols,només s'emprenyan per pagar la selcció catalana.

#14 jordianticule I CATALANISTA PERO NO INDEPENDENTISTA_CATALA I ESPANYOL!!!, BCN, 28/11/2008 - 13:36

nomes faltaria això. pero el mes fotut , es que les tinguem que pagar tots. a la fi i a la cap es una cosa quemai passara i nodeixara de ser una ilussio. CATALUNYA IS SPAIN -ARA I SEMPRE!!!!!!!!!!