Publicitat
Esports · 22 d'Octubre de 2008. 10:57h.

"No pot ser que Gasol faci ostentació d'espanyolitat i no passi res"

Un columnista d'El 9 afirma que "el mite no pot ser intocable, si s'equivoca"

"No pot ser que Gasol faci ostentació d'espanyolitat i no passi res"

Pau Gasol

El columnista d'El 9, Toni Romero, ha manifestat en un article d'opinió que "no pot ser que Pau Gasol faci ostentació de la seva espanyolitat de manera vergonyant per Catalunya i no passi res". Romero, que escriu aquest article en relació a l'entrevista que Gasol va concedir al web dels Lakers, afirma que "el mite no pot ser intocable, si s'equivoca".

"Fa temps que els que pensem en Catalunya i no en Espanya vam deixar de veure Pau Gasol com la icona mediàtica que podia -bàsicament pel ressò dels seus actes, que posa al servei dels interessos espanyols- accelerar un procés de reconeixement oficial de Catalunya com a subjecte competidor". "I si ara els catalans no poden triar, l'objectiu és que en el futur tampoc puguem fer-ho i que Pau Gasol -em temo que no serà el cas, perquè el temps passa inexorable- i tota la resta competeixin amb Catalunya i prou".

Romero també afirma que "els que pensem que primer és Catalunya i que la relació amb Espanya és un accident de la història, tenim tot el dret a sentir-nos ofesos per la falta de compromís amb el país on Pau Gasol es va fer gran". Tot i aquestes afirmacions, el columnista sosté que a Gasol "no el linxarem fastigosament com es va fer amb Oleguer Presas", sobre qui "es va descarregar a sobre tota la violència de la maquinària al servei de la víscera hispànica".

Publicitat
Publicitat

130 Comentaris

Publicitat
#127 abejamaya, Vilafranca del Penedès, 18/07/2013 - 22:22

Primer "alliberen" Catalunya de la resta d'Espanya i després els catalans que volem ser espanyols, què els fareu fora de Catalunya. O dividireu Catalunya en dos la nord i la Sud??? A qui voleu enganyar un mini-pais i a sobre dividit. Després fardeu de que heu anat a Sòria i heu menjat de conya.

#126 Ori, sabadell, 03/12/2008 - 01:21

Ho escriure en castellà pq ho entenguin tos el fachas. Gasol vendido, por mi te puedes morir. Visca Oleger

#126.1 Para los borreguitos manipulados, barna, 21/09/2011 - 01:16

No hablas en nombre de todos los catalanes. Sin España Cataluña no sería importante a nivel internacional para nada, el catalán no lo estudiaría nadie, militarmente no sería nada, y España se llevaría gran parte de las inversiones que ahora hacen a Cataluña económicamente fuerte.

#125 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 26/10/2008 - 19:32

Catalunya //*// la nostra pàtria .
MARC-SABATES.COM

#125.1 cundu, Gijòn, 16/09/2012 - 22:42

PARA QUE PEDIS RESCATE A ESPAÑA QUEREIS SER INDEPENDIENTES PUES NO TENEIS DERECHO A PEDIR NADA

#124 Josep M. Raduà, Reus, 24/10/2008 - 15:17


El Sr. Toni Romero té tota la raó.
Subscric l'article.

#123 Ciutadá STC, Sant Cugat, 24/10/2008 - 11:31

A la gente que piensa en grande, como Gassol, lo primordial no es mirarse el umbligo, como tanto os gusta a los catalanistas. ¿Error histórico? Habría que discutir esto con los griegos y los romanos también, ¿no? ¿Cuando pones el reloj a zero, Romero?