Publicitat
Esports · 17 de Juny de 2011. 16:59h.

"No som el ministeri d'Esports de Catalunya"

Rosell descarta ajudar econòmicament a la UE Lleida

"No som el ministeri d'Esports de Catalunya"

Rosell, amb Ibarretxe, Piqué, Simón i Campo Vidal, a la Trobada celebrada a la Seu d'Urgell. (Foto: fcbarcelona.cat)

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell,ha participat en la XXII Trobada Empresarial al Pirineu on ha descartat ajudar de manera econòmica a la UE Lleida. Rosell ha al·legat l'elevat deute del club blaugrana i el fet que aquest sigui propietat de 180.000 socis.

"Primer, perquè no som el ministeri d'Esports de Catalunya i segon perquè hem de resoldre el nostre propi problema. Estaria bé que comencéssim a pensar que nosaltres també tenim els nostres problemes", ha dit.

El màxim dirigent barcelonista ha recordat que l'entitat blaugrana arrossega un deute de més de 400 milions d'euros. "Amb aquest deute, el que jo demanaria als clubs de Catalunya és si estarien disposats a ajudar al Barça. Encara que poguéssim ajudar no podríem", ha indicat.

Rosell ha lamentat, en aquest sentit, que sovint es confongui el Barça "amb el ministeri d'Esports de Catalunya", quan no deixa de ser una associació sense ànim de lucre que té com a principal objectiu guanyar títols, encara que "també necessita diners".

El directiu barcelonista ha afegit que el Barça sempre ha ofert el seu "suport moral" a tots els clubs catalans i no ha descartat, a proposta de Manuel Campo, moderador del debat, la possibilitat de realitzar un entrenament conjunt amb la UE Lleida com a mostra de suport al club lleidatà.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Marc, Tortosa, 21/06/2011 - 11:39

Pero el Barsa no era Catalunya? Ah, no ara nomes es un club de futbol. Ironicament, ara semblar ser que Catalunya es mes que un club eh?

#10 JJJ, Lleida, 19/06/2011 - 04:57

la UE Lleida es un cau de pijos,que fan com la banca, endeutar el club i esperar que l'alcalde els hi pagui la festa. Suposo que ara que faran la mesquita, tindran com el barsa esponsors que els hi paguin el mantindre un club social de luxe que lo que fan des de fa anys els okupes del Camp d'Esports

#9 alex, bcn, 18/06/2011 - 21:49

Barça=Far$a

#8 emili, lleida, 18/06/2011 - 15:39

per al que els interessa son mes que un club, la referencia de catalunya..bla bla bla........ i quant no solsament son un club de socis i punt, a part de fer mofa dels altres clubs de catalunya... quina vergonya cules no representeu catalunya.... quina Farça

#7 Bacus, Sort, 18/06/2011 - 11:30

Hi ha d'altres maneres de dir el mateix però aquest passarell no les sap. Rosell es com un ninot en mans de la seva junta. Val mes que pleguis.