Publicitat
Esports · 15 d'Abril de 2009. 11:47h.

Nou incident de Laporta amb un seguidor

El president del Barça replica un aficionat que el va titllar d'"embaucador"

Nou incident de Laporta amb un seguidor

Laporta, a Manchester

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, va amagar amb encarar-se a amb un seguidor del club blaugrana que l'havia increpat a un cerveseria de Munich. Segons informa El Mundo Deportivo, el jove li va dir "embaucador" al dirigent, però des del club s'assegura que aquest "va rebre insults molt greus".

Laporta li va respondre i va fer el gest d'anar a pel seguidor, però els seus acompanyants el van retenir. Aquest no és el primer incident que protagonitza el president del FC Barcelona en un desplaçament de Champions. A Manchester, durant l'edició del 2008, va donar un cop amistós a la cara d'un seguidor que li recriminava aspectes de la seva gestió. El gest no va agradar al jove i es van viure moments de tensió.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Español, España, 16/04/2009 - 02:13

Hablar español cojones

#8 JM, Granollers, 15/04/2009 - 17:13

Molt bé e-notícies... si mentre vaig pel carrer una persona m'insulta, dirieu que he provocat un incident? Els mitjans anti-Laporta vau fracassar l'estiu passat i ara us costa digerir l'èxit del Barça. Endavant Laporta!!

#7 Àlex, Sabadell, 15/04/2009 - 16:42

Laporta és el millor president de tota l'història del Club sens cap ena de dubte.Gestió,titols,econòmia,equip,identitat,orgull,solidaritat.

#6 Wasaman, Lleida, 15/04/2009 - 15:23

Com li agrada a la extrema dreta catalana les formes del President Laporta. S\'ha d\'acabar amb qualsevol forma d\'oposició al lider espiritual,no? Recordeu a altres temps. Feu por

#5 pere, bcn, 15/04/2009 - 15:02

En Laporta és el millor president del Barça, a l'alçada d'en Sunyol.
Èxits en totes les disciplines dels Barça, catalanisme desacomplexat, solidaritat (unicef), sanejament econòmic... Només un defecte: surt d'estreps massa fàcilment.