Publicitat
Esports · 27 de Maig de 2011. 16:59h.

Núñez es reivindica

L'expresident recorda que va posar en marxa la Masia

Núñez es reivindica

Núñez, en una foto d'arxiu

L'expresident del FC Barcelona, Josep Lluís Núñez, ha assegurat que "la primera decisió que vam prendre va ser muntar el planter, la Masia. I els fruits de tot aquest canvi de filosofia s'estan recollint ara".

"Al Madrid tot són urgències. Allò que em van voler imposar a mi: ves al Manchester i fitxa aquell jugador. Això és antinatural. Jo he de descobrir el jugador", ha assegurat en una entrevista a La Vanguardia.

El que va ser durant vint-i-dos anys president del Barça ha manifestat que la Masia era una manera de "créixer de forma ordenada, fent patrimoni i cada any consolidant aquest patrimoni".

Núñez s'ha mostrat contrari a què el club compri els drets federatius de Cesc Fàbregas. "No estic d'acord en fitxar un jugador que ha sortit de la Masia, em sembla gravíssim. És la filosofia la que val. També pot marxar per defecte de contracte. Piqué va marxar per això".

L'expresident, que serà a Wembley per veure la final entre el Barça i el Manchester United, ha destacat de Sandro Rosell que "cuida la seva imatge com ningú. La prova està en qué ell va marxar de la junta directiva i va estar diversos anys sense parlar. Ningú va perdre el posat. Ell ho podia haver fet, jo no. La seva imatge és impecable".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 pep, cadaques, 01/06/2011 - 14:32

No siguis ximple Nuñez Clemente, que no vas fer res mes que barallar-te amb en Cruiff que ha resultat esser l'unic que ha tingut las idees clares en aquest club.. Gràcies a ell i en Jan Laporta hem gaudit dels exits que ens han fet disfrutar tots aquests anys. Tú res de res

#2 Micaco, Badalona, 27/05/2011 - 21:10

Jo, pues si la foto del Nunez es de archivo como dice arriba, que pinta tendra ahora?

#1 Jordi, Barcelona, 27/05/2011 - 18:37

Li sembla "gravíssim", ehhhh!

Gran Núñez!