Publicitat
Esports · 19 de Febrer de 2009. 12:44h.

Oleguer s'empara en el Constitucional pel cas Kelme

Els jutges van donar la raó a Kelme en la segona instància

Oleguer s'empara en el Constitucional pel cas Kelme

Oleguer celebra una Copa d'Europa amb el Barça

Oleguer Presas ha decidit recórrer davant el Tribunal Constitucional en el litigi que manté amb Kelme, empresa que va trencar el patrocini que mantenia amb el futbolista per criticar l'Estat de Dret en un article d'opinió. Segons el web valencianisme.com, "l'exjugador del Barça presentarà un recurs d'empara davant el Tribunal Constitucional per vulneració de drets fonamentals reconeguts en el Títol Primer de la Constitució espanyola, després que el Tribunal Suprem desestimara el recurs de cassació contra la sentència de l'Audiència Provincial d'Alacant, que entenia que el futbolista va perjudicar "el bon nom" de l'empresa Kelme".

L'advocat del defensa ha dit, en declaracions a valencianisme.com, que "no és propi d'un Estat de Dret que s'ataque el dret a la llibertat d'expressió amb la resolució unilateral d'un contracte de patrocini".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA //*//, 20/02/2009 - 14:55

Soc feliç ja que Oleguer és un de verdader Català //*//
OLEGUERPRESAS.BLOGSPOT
WWW.MARC-SABATES.COM

#16 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA //*//., 20/02/2009 - 09:15

Oleguer és un gran jugador i patriota Català.
Oleguer ets el millor i la Catalunya és orgullosa de tu .
WWW.MARC-SABATES.COM

#15 Adso di Melk, terrassa, 20/02/2009 - 08:19

Hipòcrita.... ni més, ni menys.

#14 ccc, bcn, 20/02/2009 - 07:35

el patrocini és una qüestió d'imatge i considero raonable q el patrocinador deixi de ser-ho si el patrocinat li dona mala imatge. Considerarieu raonable q una empresa retirés el patrocini a un ultradretà? si? doncs kelme ha fet be

#13 TONI de CIUDADANOS, BARCELONA, 20/02/2009 - 00:11

A Oleguer le tienen comido el coco de que el separatismo es la panacea para remediar todos los males. Despues viene la realidad y un contrato con una empresa española. Lo mismo le sucedería al Barça, tendría que despedir a los mejores de la plantilla.