Esports · 11 de Maig de 2010. 17:55h.

Oliver fuig d'estudi

El Barça no garanteix que el promotor del vot de censura pugui votar a les eleccions

El director general corporatiu del FC Barcelona, Joan Oliver, no ha garantit que Oriol Giralt, promotor del vot de censura, pugui votar a les eleccions del 13 de juny. Un jutge ha deixat en suspensió la sanció d'un any que va decidir la comissió de disciplina del Barça, per la qual cosa Giralt ha recuperat els seus drets a l'entitat. Però Oliver ha assegurat que serà la junta electoral qui decidirà "si voten els socis que hi havia (al cens) el 30 d'abril o els que reuneixen les condicions el 13 de juny (data de les eleccions)".

En aquest sentit, a preguntes d'e-notícies, Oliver ha indicat que "és veritat que hi ha un jutge que va dictar una mesura cautelar que entrava en vigor en el moment que el senyor Giralt diposités una fiança. El senyor Giralt va fer això el 3 de maig", després de la data de convocatòria d'eleccions. "En funció de la decisió que prengui la junta electoral el senyor Giralt podrà votar", ha indicat.

Oliver ha afegit que "el meu criteri personal és que no té cap sentit que el senyor Giralt no pogués votar. Però això no ho decideixo ni jo ni el club, ho decideix la junta electoral".

Joan Oliver, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Jaime Garzon, Reus, 12/05/2010 - 12:58

DIRECTIVA BANANERA Y VENGATIVA, OS QUEDAN DOS TELEDIARIOS