Publicitat
Esports · 24 de Setembre de 2009. 13:06h.

Oliver salva Laporta de l'espionatge

L'únic vicepresident que no va ser investigat és Alfons Godall, amic íntim del president

Oliver salva Laporta de l'espionatge

Oliver, durant la roda de premsa

Joan Oliver, director general corporatiu del FC Barcelona, ha comparegut davant la premsa per explicar el cas de l'auditoria de seguretat que van patir quatre vicepresidents del club a instàncies del propi Oliver, segons la informació publicada per El Periódico. L'executiu blaugrana ha indicat que va ser el vicepresident de patrimoni, Joan Franquesa, qui va fer saber que "se sentia investigat" per la qual cosa des de l'entitat barcelonista es va decidir verificar la seguretat d'aquest directius i de tres més, els també vicepresidents Jaume Ferrer, Joan Boix i Rafael Yuste, els quals no van ser informats del seguiment fet des del club.

En va quedar fora de la investigació iniciada pel club el vicepresident primer, Alfons Godall, perquè "no tenia intenció de seguir al club i per tant la nostra valoració és que la resta de vicepresidents prenen una rellevància pública i són especialment sensible des del punt de vista de seguretat". Oliver va encarregar l'auditoria de seguretat al mes de març passat i es va tancar, amb els resultats corresponents, un mes més tard. El cost de l'auditoria de seguretat ha estat de 56.000 euros.

Oliver ha manifestat que el president del club, Joan Laporta, es va assabentar de l'auditoria de seguretat a quatre dels seus vicepresidents, quan els resultats ja estaven llestos, no abans. "(Laporta) va conèixer igual que tots els vicepresidents el resultat d'aquesta auditoria", i Oliver ha afegit que Laporta no sabia que s'havia posat en marxa aquest espionatge perquè "cada dia es prenen mil decisions en aquest club que es coneixen en el moment que són rellevants. No busqueu cap cosa estranya. És com funcionem. És la pràctica habitual del club, actuar en discreció en termes de seguretat". L'executiu blaugrana no ha indicat, però, quines eren les persones que suposadament investigaven Franquesa i que hauria donat peu al contraespionatge des del club.

Joan Oliver ha manifestat que aquest tipus d'auditories de seguretat no s'han extés a cap altre personatge de l'entorn blaugrana. Qüestionat sobre si Sandro Rosell podria haver estat motiu d'una investigació d'aquest tipus, Oliver ha dit que "puc garantir que això no ha passat sota el període que tinc la responsabilitat de la direcció general. Mai a una persona de fora del club. Mai hem fet res que es pugui entendre com a investigació. Hem fet una auditoria de seguretat per garantir la seguretat (dels vicepresidents) i la del club".

El director general corporatiu ha afegit que "el que s'ha fet és protegir i defensar aquestes persones, no espiar-les. L'última cosa que fa és donar el resultat de l'espionatge a la persona espiada"

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 Marc Sabatés i Laporta, Signes 83870 França ., 25/09/2009 - 20:10

Joan Laporta és el millor President del Barça de Catalunya de tots els temps.
Aixo ja s ' arreglarà , Tenim un nom que el sap tothom , moltes gràcies President Joan Laporta , Força Joan Laporta amunt Joan Laporta , Bon Dia President del Catalunya !!!

#27 Ricard, Barcelona, 25/09/2009 - 17:12

Quines conclusions s' haurien tret al 2003 si s' haguessin fet investigacions d' en Jan ( amb un cunyat de la Fundacion Francisco Franco?) Te nassos la cosa, molts nassos.
Algú es creu que Laporta no ho sabia? i els nens venen de Paris,... :)

#26 pep, manlleu, 25/09/2009 - 16:36

Tot és manicpùlació . Molt be Laporta.

#25 amoscaciques, girona, 25/09/2009 - 15:40

Jo crec q en realitat..l´Oliver està enamorat d´en Laporta...i com q sap q en Laporta va de cul per en Sala Martín...doncs va dir...jajajaj
VAIA CULEBRÓN A LA CATALANA!!!

#24 Manel, Reus, 25/09/2009 - 12:46

Sempre he cregut que aquest llardós i greixós-llepatites de l'Oliver era una mafiós de collons...mai m\'ha caigut bé. Quan el van fotre fora de TV3 per alguna cosa deuria ser;però cap problema. Per mi el poden donar pel sac, (per no dir una altra cosa