Publicitat
Esports · 13 de Novembre de 2012. 10:20h.

Oliveró es queixa del "suport de CiU" a Collet

"Els convidats a la llotja de Cornellà només han estat d'un color polític"

Oliveró es queixa del "suport de CiU" a Collet

Sergio Oliveró

El candidat a la presidència de l'Espanyol, Sergio Oliveró, critica en una entrevista a El Mundo que a la candidatura de Joan Collet "l'estan recolzant membres d'un partit polític. Josep Sánchez Llibre hi és. Parlem lògicament de CiU. En els últims temps, els convidats a la llotja de Cornellà només han estat d'un color polític. A més, ni un de l'Espanyol. Té gràcia el tema".

Oliveró considera que "un president de l'Espanyol només ha de portar la bandera blanc-i-blava. I punt. Amb això del tema de les seleccions catalanes en vam tenir un exemple. L'Espanyol no es pot polititzar. I si ho fan, que ho han intentat, es carregaran el club".

El candidat afirma que en una Catalunya independent "jugaríem la Lliga espanyola igualment, una altra opció seria inviable. El Barça tampoc no podria viure sense el Madrid. Futbolísticament no es podria organitzar una lliga. Deixarem de jugar la Lliga espanyola per jugar a la francesa? No tindria cap sentit. Nosaltres estem a la Reial Federació Espanyola de Futbol".

"El que passa és que la candidatura de Collet íi volen polititzar el tema com si fos una cosa normal, com que tots els clubs catalans van a actes com el de la Plataforma i tot és fantàstic. Que Catalunya al final és independent perquè així es decideix en un referèndum? Després es veurà on juguem nosaltres. ¿Adhesions polítiques? No en tindran cap a l'Espanyol si jo sóc president, serà només una realitat contrastada", indica.

"Catalunya seria independent i aquí continuaria existint un club que es diu Espanyol de Barcelona. I a seguir jugant a la Lliga que ho hem fet tota la vida. Crear una lliga catalana en un Estat independent seria inviable i un error, no hi ha pressupost ni esponsorització. Vull deixar clar que sóc apolític. I si intenten polititzar el club, em rebelaré", afegeix.

Finalment desmenteix que tingui un bust de Franco al seu despatx i afirma que "això és una manipulació fantàstica. També diuen que el vaig treure del Círculo Ecuestre, quan no en sóc ni soci. Jo sóc del RACC, del Dir i del Zoo Club".

"Mai no he militat en cap partit polític, ni de jove ni ara, ni em manifesto políticament en públic. Sí que és veritat que tinc una gran col·lecció de llibres, i una figureta de Franco, però també una del Camperol i una altra de Líster. És una col·lecció que tenia el meu pare i que jo he seguit. Que vinguin al meu despatx i veuran el temple d'adoració al Caudillo que tinc", conclou rient.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#10 a segona, BARCELONA, 14/11/2012 - 22:05

QUe compri les accions el LAra, així quan marxi, us portarà a les ESpañes com bons españols que sou

#9 Mar, Vic, 13/11/2012 - 19:29

L'Espanyol a segona ja!

#9.1 Gerard, Basilea, 13/11/2012 - 22:51

Mar a recollir enciam, raïm o arros JA !!!!

#8 Marc, Manresa, 13/11/2012 - 16:19

Doncs ell ben content que està del suport del PP i els fatxes de Ciutadans. Aquests quillos de barriada de l'Oliveró si que es carregaran el club perquè encara no saben que ja no estem als anys 50, que el món i la societat, per sort, han canviat i evolucionat, no com ells, i que vivim al segle XXI

#8.1 Gerard, Basilea, 13/11/2012 - 22:53

Un de Manresa parlant de quillos???? Ufff. Si cada cop que vaig veig tot menys catalans ... Quin nivell !!!! Buaaa

#8.2 Jaumet, La Torre de l'Espanyol, 14/11/2012 - 09:24

Mira, noi, veig que no saps llegir ni en llengua llemosina, així doncs torna a la masia a recollir enciam i pasturar les bèsties, que la gent culta i civilitzada ens dedicarem a fer una Espanya plena i democràtica. Una Espanya pels ciutadans, no pels serfs -ni pels rucs.

#8.3 Jaumet, La Torre de l'Espanyol, 14/11/2012 - 09:24

Mira, noi, veig que no saps llegir ni en llengua llemosina, així doncs torna a la masia a recollir enciam i pasturar les bèsties, que la gent culta i civilitzada ens dedicarem a fer una Espanya plena i democràtica. Una Espanya pels ciutadans, no pels serfs -ni pels rucs.

#7 Jordi, Teià, 13/11/2012 - 15:44

Des de quan CiU dóna suport a algun candidat de l'espanyol? No me n'havia ni enterat. Tant important creu aquest home que és l'espanyol?
Ara en sèrio: quants socis o seguidors té?
Ja el veig atribuïnt la seva derrota a CiU, també.

#7.1 Gerard, Basilea, 13/11/2012 - 16:10

Té 30.000 socis més que NEURONES tens TU !!!!. De res per la lliçò. Jojojojojojoj jojojojojojojoojojo jojojojojojojojojo JO JO JO JOOOOO !!!

#7.3 Jordi, Teià, 13/11/2012 - 23:55

No. Jo (i tu, i tothom) tenim més de 100.000.000.000 de neurones.
No et fa vergonya ser tant ignorant i, a sobre, fer-ne bandera?

#6 Betlem Esteve, El Planeta de los Simios, 13/11/2012 - 15:19

En Collet té el suport de Ciu? No ho sé... El que sí que sé és que ell té el suport recíproc amb Alerta Digital, segons tinc entés. Ep, si de cas ja ho desmentiran, jo ho he llegit a algun lloc