Publicitat
Esports · 20 de Setembre de 2013. 20:54h.

Ona Carbonell troba que "defensar Espanya i Catalunya és compatible"

La nedadora diu que "estic orgullosa de representar el millor que puc l'esport espanyol i català"

Ona Carbonell troba que "defensar Espanya i Catalunya és compatible"

Ona Carbonell, en una imatge d'arxiu. (Foto: onacarbonell90.com)

La nedadora, Ona Carbonell, ha indicat, en un comunicat, que "reitero la meva il·lusió de defensar, com sempre he fet des de fa ja 10 anys, a la selecció espanyola de natació sincronitzada".

L'esportista, que fa uns dies va dir que "si hagués d'escollir, escolliria la [selecció] catalana", ha assenyalat que "estic orgullosa de representar el millor que puc a l’esport espanyol i català en l’elit mundial i el meu compromís és seguir-ho fent com sempre he fet. El meu desig és continuar obtenint èxits juntament amb les meves companyes per a tots els aficionats a l’esport".

En una nota pública de quatre punts, Carbonell ha remarcat que "defensar esportivament a ambdues seleccions és compatible, tal i com fan quotidianament molts altres esportistes. Per tant, m’agradaria tancar qualsevol polèmica relacionada amb les interpretacions que hagin pogut sorgir en diferents fòrums".

També que "si de quelcom m’agradaria ser bandera és de l’esport en general, de l’esport femení i dels esports minoritaris". El seu proper objectiu esportiu és l'Europeu a Berlín, que se celebrarà a l'agost, i "per això m’entreno a diari amb una gran motivació juntament amb les meves companyes de la selecció", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#16 vila, vila, 23/09/2013 - 20:30

Aquesta noia en sap molt de nedar i ho fa molt bé, però em sembla que li falta un repas en política i més en la espanyola. ¿creu que Espanya li permetria defensar Catalunya i al temps Espanya?, ¿si som independents haurà de triar no es pot nedar i guardar la roba?,

#15 luigi longo, bcn, 22/09/2013 - 16:11

A mí esto del amor me puede, y me pasa con esta criatura como con la Forcadell. No me puedo resistir. Si me querida Ona me dice que bese por donde ella pisa, lo hago, y si la Forcadell me pide que baile una sardana desnudo cogidito de su mano, bebo los vientos por ella. Es superior a mis fuerzas

#14 Jordi, ,, 21/09/2013 - 12:25

Lo que parece claro es que esta chica no está convencida de que la independencia sea el 2014.

#12 tolstoi, Manresa, 21/09/2013 - 10:45

Lo tiene facil, que conpita solo en Cataluña y no moleste a los españoles.

#12.1 Moles, Les Ardennes, 22/09/2013 - 12:35

fixat que senzill, alhora que el govern espanyol ho preveu impossible. Qui molesta a qui?

#9 Con mis impuestos.., barcelona, 21/09/2013 - 01:05

Por qué con mis impuestos tengo que pagar las becas, entrenadores y medios a unos deportistas que se quieren separar de mi país, no sienten el himno ni la bandera. Apoya a los que me insultan, me menosprecian y se mofan de la mayoría inmensa de españoles que viven y dejan vivir en paz y democracia?

#9.1 Decart, L'Escala, 21/09/2013 - 10:03

Exacte!!, perquè amb els meus impostos tinc que finançar un estat en el que no crec, amb politics que parlen de democràcia però al mateix temps neguen el dret de vot, amb suposats periodistes que viuen nomès d'insultar la meva gent i amb ciutadans amb qui ja ens separa un abisme irreconciliable.